Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/01/2011 00:53
Konu Sahibi
umuttk
Yorumlar
7
Okunma
3376
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

umuttk

Aktif Üye
UM.... MU....
 39
 54
 13
 11/04/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2010
 12/07/2017,18:53
Çözüldü 
HERKESİN YENİ YILINI KUTLARIM

Merhaba arkadaşlar bugüne kadar tüm sorunlarım konusunda bana yardımcı olmuştunuz.
Yine yardımcı olabileceğiniz düşüncesi ile bir sorunumu siz aktarmak istiyorum.

Her yıl başında bana 1 den başlayarak otomatik sayı üretecek bir otoamitk sayı alanına ihitiyacım var

örnek : ekteki sayı alanı

2010 yılında 1 den başlayarak her kayıtta artarak yıl sonuna kadar devam edecek 2010-0001 , 2010-0002 .........

Yıl 2011 olduğunda da yine 2011-0001 den başlanması istenilmektedir.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla....


umuttk, 11-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,11:41
Çözüldü 
2010-0001 kırmızı renkli alan 4 rakamlımı olacak?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

umuttk

Aktif Üye
UM.... MU....
 39
 54
 13
 11/04/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2010
 12/07/2017,18:53
Çözüldü 
önemli değil olmasada olur


umuttk, 11-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,11:41
Çözüldü 
Nasıl yani olmasada olur? Kırmızı alanın olmasada olur mu? Anlayamadım.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

umuttk

Aktif Üye
UM.... MU....
 39
 54
 13
 11/04/2009
0
 İzmir
 
 Ofis 2010
 12/07/2017,18:53
Çözüldü 
hayır otomatik sayı değeri neysa o olabilir.
1 ise 2010-1
2 ise 2010-2 gibi


umuttk, 11-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,11:41
Çözüldü 
Bu işinizi görecektir diye düşünüyorum. Önce mevcut tablodaki tüm kayıtlar ile test edin. Daha sonra tüm kayıtları silip denemeler yapın.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablodan Dilediğimiz Sayı Kadar Veri Çekme İşlemi Nasıl Yapılır? alimadam 4 128 13/12/2018, 16:41
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Metin İçinde Kritere Göre Sayım Yapma Hk. larion 2 65 11/12/2018, 09:28
Son Yorum: larion
Çözüldü Otomatik Dağıtma untouchable 14 270 05/12/2018, 15:34
Son Yorum: untouchable
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 72 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Otomatik Yedekleme notrino 6 156 02/12/2018, 22:26
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.