Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/02/2011 01:28
Konu Sahibi
sadikcoskun
Yorumlar
16
Okunma
4973
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sadikcoskun

Üye
Kullanici Avatari
Üye
39
5
08/09/2010
0
Antalya
Ofis 2007
05/02/2015,15:00
Çözüldü 
merhaba,
yedek parça programı üzerine çalışıyorum
örn.aynı isimli ama farklı ürünkodu ve barkodlu 3 ürünüm var
birini satıyorum ama hepsi satıldı gözüküyor. tablo ilişkilerinde veya sıra numaralarında mı bir hata yapıyorum acaba ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim


Ek Dosyalar
.rar   yedek parça.rar (Dosya Boyutu: 533,64 KB / İndirme Sayısı: 75)
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn üyemiz, neden bize bu işkenceyi çektiriyorsunuz, örneğinizi incelemek için önce bir sürü işlem ile uğraşmak zorunda kalıyoruz, siz kendi uygulamanızda kullanın accessin gizlenmesi, açılan ve kalıcı olmasını, ama lütfen rice ediyorum bizi uğraşmak zorunda bırakmayın. Bundan böyle ekleyeceğiniz örneklerde bu özellikleri devre dışı bırakın.


Cevapla

sadikcoskun

Üye
Kullanici Avatari
Üye
39
5
08/09/2010
0
Antalya
Ofis 2007
05/02/2015,15:00
Çözüldü 
inanın farkında bile değilim bu programı ordan burdan bilgilerle toparlayabildim, yoksa işkence çektirmek mi haaşaa heleki bir beşiktaş taraftarına asla Img-grin
ilginize teşekkür ederim


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
Barkot okutup yapılan işlemi görme şansım yok. Kodlarda incelediğim kadarıyla;

Visual Basic Code
Me.z1 = DLookup("GirenAd", "TbStok", "BarkodNo='" & Me.T1 & "'")


şeklindeki kod ile forma veri aktarılıyor ve bu veriler Gecici ve Ycari tablolarına gönderiliyor.

Bu verilere "ürün kodu" da eklenirse, forma "ürün kodu" için metin kutusu eklenirse ve barkotun bulunduğu "T1" isimli metin kutusunun güncellenme sonrasında olayına yazılan kodları

Visual Basic Code
Me.T6 = DLookup("SatisFiyati", "TbStok", "BarkodNo='" & Me.T1 & "'" And "[ürünkodu]=" & "'" & Me.Metinx & "'")


şeklinde kritere ürün kodunu eklersen sorun çıkmaz. Öncelikle Gecici ve Ycari tablolarına ürün kodu alanı ekle. 1. ilişki ürün adı, 2. ilişki ürün kodu olsun.

Barkod okuyuculu uygulama yapan arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verir.


Cevapla

sadikcoskun

Üye
Kullanici Avatari
Üye
39
5
08/09/2010
0
Antalya
Ofis 2007
05/02/2015,15:00
Çözüldü 
üstadım çok teşekkür ederim bu saatte sizi yordum fakat söylediğiniz kodları girdiğim halde yine olmadı ve son söylediğiniz 1.ilişki ve 2.ilişkiyi anlayamadım hangi tablolarda ?


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
programın bir kısmı stok kodu bir kısmı ise stok adı ile bağlı raporlamalarda stok adı kullanılmış bu da sorun yaratıyor. daha önceki mesajınızda size bilgi verilmişti bu konuda şimdi ortaya çıktı sanırım Img-grin


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Yardım : Tablodaki Bir Verinin Combobox İle Secilerek Tutarının Gösterilmesi orba 2 121 18/09/2017, 04:55 orba
Çözüldü IT Envanter programı için ön çalışma mengok 4 2.396 12/09/2017, 15:01 team_quash
Çözüldü Emlak Takip Programları Hakkında Yardım oguzhanulger 2 167 28/08/2017, 18:07 simendifer
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 408 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Yedekleme Uygulamasında Eski Yedeğin Silinmemesi Ve Günde 3 Yedek pfilcik 4 257 14/08/2017, 18:52 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.