Çekiliş ile 2 Adet Microsoft Excel Kitabı Hediye Edilecektir. Ayrıntılı Bilgi İçin [Tıklayınız]

ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/09/2010 15:18
Konu Sahibi
qnill
Yorumlar
4
Okunma
1532
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

qnill

Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
Merhaba,
vb.net de yaptıgım bir programda windows 7 kurulu bir makinada kurdugum zaman kaydet-sil vs vs. gibi işlemlerde hata veriyor ama xp kullanan makınalarda boyle bır sorunum yok yardımcı olabılırseniz sevinirim
İyi calısmalar...


qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.100
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
10/11/2017,13:39
Çözüldü 
Debug işlemi yaptınız mı?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

qnill

Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
tabiyki... program herseyıyle hazırdı xp yuklu 2 makınada test ettıkten sonra kullanıcıya teslım ettım ve hata verdıgını soyledi gidip baktıgımda kaydet gibi vs. veritabanı gerektıren kullanımlarda hata veriyor sanırım w7 oldugundan yada w7 de devexpress ıcın extra bırsey mı gerekıyor?


qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.100
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
10/11/2017,13:39
Çözüldü 
Eğer devexpress eski bileşenleri W7 desteklemiyorsa ondan olabilir. Veritabanı dosyanızın klasör adresini verirken sabitmi veriyorsunuz görecelimi onada dikkat etmek lazım. Siz veritabanı adresini c:\Program Files\Benim Programım\Data.mdb diye veriyorsanız adamda da atıyorum Windows D: de kurulu ise çalışmaması normaldir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

qnill

Üye
Kullanici Avatari
Üye
32
8
23/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/10/2010,10:58
Çözüldü 
vb.net 2010 net framework 4.0 client profile kullanıyorum guncellemeyı denıycem sagolun


qnill, 23-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü C# İnsert İnto Hatası emir ustaoğlu 2 642 13/12/2016, 17:10 emir ustaoğlu
Çözüldü vb.net access bağlantı hatası emir ustaoğlu 6 2.057 24/05/2016, 15:26 HilasNemkid
Çözüldü nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı hatası quardio4 4 1.080 23/05/2016, 18:34 atoz112
Çözüldü Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. hatası Gorkemku 4 5.567 02/06/2015, 23:01 drmet
Çözüldü Vb.net Sayısal İfadede Noktayı Virgüle çevirme hatası 47terminator 8 4.118 24/05/2014, 00:35 47terminator
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.