Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/02/2010 14:48
Konu Sahibi
Kur@l
Yorumlar
7
Okunma
3445
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Kur@l

Uzman
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,02:41
Çözüldü 
S.A.
webbrowser refresh olayı...
Bir siteden almam gereken bir takım bilgiler var webbrowser1.navigate komutu ile siteyi açıyorum.
Ancak her açtığımda sitede değişim olmasına rağmen siteyi cacheden getiriyor ve bu da benim güncel bilgiye ulaşmamı engelliyor.
Webrowser1.refresh komutu ile cache bellek devre dışı bırakılarak bilgileri endirect olarak serverden çekmesini nasıl sağlarım bir takım denemeler yaptım ama başarılı olamadım.
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,07:40
Çözüldü 
Uygulamanı görmeden ne cevap versem boş, benzeri durumlarda

webbrowser1.refresh komutunu kullanıyorum ama sizin nasıl kullandığınızı görmem lazım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Kur@l

Uzman
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,02:41
Çözüldü 
Üstad Hangi Programınızda Kullandınız Bende Polsoft vs var ona göre inceleyebilirim...
kod da
webbrowser1.navigate2 "https://www.accesstr.net"

bu sayfa webbrowser içinde açılıyor. ben açılmadan önce cache disable etmem gerek...
teşekkürler


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,07:40
Çözüldü 
sn kural,

forma eklediğiniz butona

WebBrowser1.Navigate2 "https://www.accesstr.net/"

kodu yazıp butonu tıkladığınızda webbrowser yenileniyor mu?

yardımcı olabilmem için örneğinizi görmem gerekiyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Kur@l

Uzman
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,02:41
Çözüldü 
Örnek Ekte Tam Olarak Ne Yapmak İstediğimide Anlatmanın Zamanı Geldi...
Benim Maksadım Program Her Açıldığında İlgili Siteye Gidip Burada Title Bilgisini Belki Sonrada Table içinde Bir hücre değerini getirecek...
Eğer Bir gün programın kullanılmasını istemezsem bu sitedeki ilgili yeri değiştireceğim (title yada herneyse) programın koduda kontrol sırasında değişiklikten dolayı programı açmayacak....
Ancak Bu Çok Mantıklı Olmasada İnternet Explorer Temporary Dosyaları içinde ilgili sayfanın eski halini buluyor yada bulacak ve açılmaya devam edecek... Bunun önüne geçmek için temporary internet files klasörünün boşaltılması yada benim webbrowser1 isimli browserimin ctrl+f5 komutu yapıldığında olduğu gibi temporary files klasörüne bakmadan direk olarak siteye bakmasını istiyorum...
yardımlarınızı rica ediyorum...


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,07:40
Çözüldü 
sn kural örneğinizin düzenlenmiş hali ektedir, anlattıklarınızdan ne amaca hizmet edecek anlamadım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Webbrowser serdem48 7 336 04/01/2019, 10:20
Son Yorum: serdem48
Çözüldü Webbrowser Otomotik Buton Tıklama mustinba 4 186 29/11/2018, 15:37
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Webbrowser Olmadan Resim Kaydetmek accessdelisi 4 259 29/10/2018, 16:04
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Webbrowser Da Desteklenmeyen Sayfalar stringeer 2 242 28/02/2018, 12:09
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Webbrowser Da İf Kullanımı stringeer 2 358 20/11/2017, 08:10
Son Yorum: stringeer

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.