Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/02/2010 14:48
Konu Sahibi
Kur@l
Yorumlar
7
Okunma
3290
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Kur@l

AccessTR.Net
Uzman
 42
2.034
05/11/2008
-
Ofis 2010 32 Bit
12/07/2018,01:23
Çözüldü 
S.A.
webbrowser refresh olayı...
Bir siteden almam gereken bir takım bilgiler var webbrowser1.navigate komutu ile siteyi açıyorum.
Ancak her açtığımda sitede değişim olmasına rağmen siteyi cacheden getiriyor ve bu da benim güncel bilgiye ulaşmamı engelliyor.
Webrowser1.refresh komutu ile cache bellek devre dışı bırakılarak bilgileri endirect olarak serverden çekmesini nasıl sağlarım bir takım denemeler yaptım ama başarılı olamadım.
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.948
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:22
Çözüldü 
Uygulamanı görmeden ne cevap versem boş, benzeri durumlarda

webbrowser1.refresh komutunu kullanıyorum ama sizin nasıl kullandığınızı görmem lazım.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Kur@l

AccessTR.Net
Uzman
 42
2.034
05/11/2008
-
Ofis 2010 32 Bit
12/07/2018,01:23
Çözüldü 
Üstad Hangi Programınızda Kullandınız Bende Polsoft vs var ona göre inceleyebilirim...
kod da
webbrowser1.navigate2 "https://www.accesstr.net"

bu sayfa webbrowser içinde açılıyor. ben açılmadan önce cache disable etmem gerek...
teşekkürler


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.948
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:22
Çözüldü 
sn kural,

forma eklediğiniz butona

WebBrowser1.Navigate2 "https://www.accesstr.net/"

kodu yazıp butonu tıkladığınızda webbrowser yenileniyor mu?

yardımcı olabilmem için örneğinizi görmem gerekiyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Kur@l

AccessTR.Net
Uzman
 42
2.034
05/11/2008
-
Ofis 2010 32 Bit
12/07/2018,01:23
Çözüldü 
Örnek Ekte Tam Olarak Ne Yapmak İstediğimide Anlatmanın Zamanı Geldi...
Benim Maksadım Program Her Açıldığında İlgili Siteye Gidip Burada Title Bilgisini Belki Sonrada Table içinde Bir hücre değerini getirecek...
Eğer Bir gün programın kullanılmasını istemezsem bu sitedeki ilgili yeri değiştireceğim (title yada herneyse) programın koduda kontrol sırasında değişiklikten dolayı programı açmayacak....
Ancak Bu Çok Mantıklı Olmasada İnternet Explorer Temporary Dosyaları içinde ilgili sayfanın eski halini buluyor yada bulacak ve açılmaya devam edecek... Bunun önüne geçmek için temporary internet files klasörünün boşaltılması yada benim webbrowser1 isimli browserimin ctrl+f5 komutu yapıldığında olduğu gibi temporary files klasörüne bakmadan direk olarak siteye bakmasını istiyorum...
yardımlarınızı rica ediyorum...


Ek Dosyalar
.zip   ornek.zip(Dosya Boyutu: 13,34 KB / İndirme Sayısı: 29)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.948
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:22
Çözüldü 
sn kural örneğinizin düzenlenmiş hali ektedir, anlattıklarınızdan ne amaca hizmet edecek anlamadım.


Ek Dosyalar
.rar   ornek_sled.rar(Dosya Boyutu: 14,54 KB / İndirme Sayısı: 22)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Webbrowser Da Desteklenmeyen Sayfalar stringeer 2 145 28/02/2018, 12:09
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Webbrowser Da İf Kullanımı stringeer 2 203 20/11/2017, 08:10
Son Yorum: stringeer
Çözüldü Webbrowser Açılır Kutudan Veri Al ynlmz 5 494 01/03/2017, 17:29
Son Yorum: idrisy
Çözüldü Webbrowser yenileme sesi aliyorga 3 559 16/01/2017, 12:06
Son Yorum: atoz112
Çözüldü webbrowser linke tıklama moskovic 16 3.325 20/12/2015, 18:28
Son Yorum: moskovic

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.