ÖNEMLİ

  • Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Üye olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
  • Eğer daha önceden üye olduysanız lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile Giriş yapınız.
 Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/01/2013 16:26
Konu Sahibi
eagle28
Yorumlar
10
Okunma
2356
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
slm arkadaşlar
web sitesine baglanıp
kulanıcı adı paralo bölümüne
listeden secilen bilgileri otomatik giren ve
web sayfasının acılmasını saglayan formu
küçük bir örnekle acıklayabilirmisiniz
(bircok siteden bir çok öernegi inceledim
fakat çok karışık geldi)
lütfen yardım arkadaşlar
budamı gol değil Img-cray


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:46
Çözüldü 
Bahsi geçen web sayfasının kaynak kodunu gönderiniz. Küçük örnek yapılabilir fakat kod farklılıklarından dolayı yapılan istediğinizi karşılamayabilir. Boşuna uğraşmayalım.


Cevapla

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
Syn ozan Bey


<input type="text" class="typeText" id="login-username" name="login-username" tabindex="1">

<input type="password" class="typeText" id="login-pass" name="login-pass" tabindex="2">

<input type="text" class="typeText" id="captcha-pass" name="captcha-pass" tabindex="3">


Cevapla

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
kodlar işinizi görürmü

(Bugünde Mesai bitti
Sonuca ulaşamadan )


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.963
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:46
Çözüldü 
Formda iki buton var, kullanıcı adı ve şifreyi metin kutularına yazdıktan sonra soldaki butonu tıklarsan webbrowser üzerinde sayfaya giriş yapar,

sağdaki butonu tıklarsan tarayıcıyı açıp giriş yapar.


Ek Dosyalar
.rar   webgiris.rar (Dosya Boyutu: 16,41 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
slm ozan bey
öncelikle çok teşekkür ederim

herşey tamam
ayarladım kendi siteme göre ama buton olayında takıldım

codu bu

<input type="submit" class="btn btn1" value="Giriş" style="margin-left:260px;" tabindex="4">


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda,açılan Kutudan Veri Seçtiğimde Tablodan Veri Bulma 53rize 4 259 25/10/2017, 09:31 53rize
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 190 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 1.181 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
Çözüldü bir comboboxtan veri seçince diğer comboboxlara veri getirmek alican60 4 2.689 14/10/2014, 08:59 drummers
Çözüldü Excelden Tabloya veri almak, Tablodan excele veri göndermek. mesutyagmur 13 4.942 26/10/2013, 09:07 alpeki99
 
 

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.