Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/03/2010 17:24
Konu Sahibi
Hayri16
Yorumlar
3
Okunma
1615
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Değerli arkadaşlar;
Aşağıda ilgili bölümünün kaynak kodunu verdiğim labela kendi formum içinden tıklatılmasını sağlamak istiyorum. Normal buton olsa click olayıyla yapabiliyorum ama bu şekilde yapamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılarımla.

Kod:
<tr>
						<td colspan="2" align="center" class="paragraph" ><INPUT  type="submit" value="Giriş Yap" class="button"></td>
					</tr>


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
Çözüldü 
en azından o sayfayı Html olarak kaydedip formunla birlikte eklersen o zaman yaparız

eğer bu bir form ise document.all("Form1").submit

yok değilse bir link tir o zamanda kaçınçı link olduğunu bilmek lazım vs vs kaynağın sadece bu kadarı ile bir şey yapılamaz


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın esrefigit;
Sizin "iban alma" adlı yazınızdan faydalanarak sorunumu çözdüm. Belki başka arkadaşlara da lazım olur diye buraya yazıyorum.
O yazınızda gördüğüm web sayfasındaki her objenin bir item değeri olduğu. Bunu bulmak için de focus kullanmak gerektiği.
WebBrowser1.Document.All.Item(say).Focus
Bu komutu yazıp tek tek objeleri kontrol ettim. Benim istediğim objenin üzerine focuslanınca değeri yazdırdım.
Sonra da
WebBrowser1.Document.All.Item(deger).Click
komutunu kullanınca istediğim oldu.
Saygılarımla...


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Eeee. İş bilenin, kılıç kuşananın demiş atalarımız.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql Veri Tabanına Bağlantıda Oturum Açma ertans 2 218 22/08/2017, 19:30 ozguryasin
Çözüldü Bat-vbs Dosyası İle exe üzerinden url açma angel1585 8 406 16/08/2017, 10:50 alpeki99
Çözüldü Raporun Son Sayfadaki Sayfa Toplamı Görüntülenmesin irfans 2 193 31/07/2017, 17:11 irfans
Çözüldü Buton Ve Msgbox Sorunu onurgs59 9 579 25/05/2017, 20:42 atoz112
Çözüldü Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 376 16/05/2017, 11:20 barcins

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.