Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/04/2013 10:57
Konu Sahibi
av.fatihberber
Yorumlar
5
Okunma
1767
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

av.fatihberber

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
F.... B....
77
11/06/2010
0
Bursa
Diğer
17/03/2017,20:44
Çözüldü 
Türk Telekom Online Hizmet Merkezinden Tc No ve Telefon numarası ile yasal takipteki borçları sorgulama için bir hizmet başlattı.

Ben de bu hizmetten Access te hazırladığım dosya takip sisteminin içinde faydalanmak istiyorum.

Özetle: Ekte sunduğum örnekten de anlaşılacağı üzere, sorgulama için gerekli olan web sitesini Access te açıp, yine sorgulama için gerekli olan TC no ve Telefon numarası bilgilerini kendi veritabanımdan oraya aktarılmasını sağlamak istiyorum. Böylelikle her seferinde kopyala yapıştır derdinden kurtulmak istiyorum. Web sitesini açma işini hallediyorum ama verilerin aktarımını yapamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum....


Ek Dosyalar
.rar   WEBTE BORÇ SORGULAMA.rar (Dosya Boyutu: 226,16 KB / İndirme Sayısı: 26)
av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla

av.fatihberber

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
F.... B....
77
11/06/2010
0
Bursa
Diğer
17/03/2017,20:44
Çözüldü 
çözüm önerisi bekliyorum arkadaşlar


av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:33
Çözüldü 
sorgulama işlemi için buton ekledim.


Ek Dosyalar
.rar   WEBTE BORÇ SORGULAMA_sld.rar (Dosya Boyutu: 240,49 KB / İndirme Sayısı: 41)
Cevapla

av.fatihberber

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
F.... B....
77
11/06/2010
0
Bursa
Diğer
17/03/2017,20:44
Çözüldü 
böyle bir uyarı alıyorum. ?


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:33
Çözüldü 
kodu aşağıdaki ile değiştir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Private Sub Komut708_Click()

Dim btn As Object
WebBrowser0.Document.getElementById("prmHizmetNo").Value = Me.Metin705
WebBrowser0.Document.getElementById("tcKimlikNo").Value = Me.tcno
For Each btn In WebBrowser0.Document.all.tags("Input")
   If btn.Value = "SORGULA" Then
       btn.Click
   End If
Next btn

End Sub



Ayrıca kod sayfasındaki hataları düzeltmelisin.

Option Compare Database kodunun en üstte olması lazım, siz altta biryerlere yazmışsınız, kodlarda hatalar var.


Cevapla

av.fatihberber

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
F.... B....
77
11/06/2010
0
Bursa
Diğer
17/03/2017,20:44
Çözüldü 
çok teşekkür ederim. kodları düzelttim ama web browser performansı düşük olduğu için yine en iyisi kopyala yapıştır olacak.


av.fatihberber, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü İl İlçe kriter seçimine göre sorgulama Ferhat Çetin 6 546 10/05/2017, 03:51 ozanakkaya
Çözüldü iki tarih arası sorgulama ilgincbiri 13 12.425 16/02/2017, 22:07 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Problemi accessdelisi 4 3.607 12/09/2016, 18:32 accessdelisi
Çözüldü Sorgulama uygulaması yardımı asar800 11 1.131 12/05/2016, 19:53 atoz112
Çözüldü form üzerinde birden fazla kritere göre sorgulama yapma mburakt 5 779 04/05/2016, 11:05 mburakt

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.