Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/07/2012 13:18
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
2
Okunma
2015
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

idrisy

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
176
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
19/10/2017,17:57
Çözüldü 
Sayın hocalarım; ek teki dosyada veri alma işlemi yapmak istiyorum. Ancak bir türlü başaramadım. Dosyanın içerisine Html dosyasınıda aldım. No alanına öğrenci numarasını otomatik olarak yazdırmak ve verileri almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 39,91 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

mzebek

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
48
02/11/2008
Balıkesir
Ofis 2003
09/11/2013,12:16
Çözüldü 
Ek Dosyalar
deneme_ozbek.zip

gönderdiğin örnek üzerinde değişiklik yaptım.Gerisini siz geliştirin.Kolay gelsin.


Cevapla

idrisy

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
176
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
19/10/2017,17:57
Çözüldü 
Sayın mzebek veri alma işi olmuş. Teşekkür ederim. Eline sağlık. Okul no yazan yere Tablo1 den okul numaralarını sırayla aldırabilirmiyiz acaba?


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 165 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü N11 Sitesinden Veri Çekme kadirdursun 3 430 14/07/2017, 15:38 kadirdursun
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 485 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Tablo Değerini Belirli Sayılar Arasına Almak lanetdas 2 255 28/05/2017, 17:18 atoz112
Çözüldü Listede Ve Raporda Ara Toplamı Almak. m_demir 12 711 26/05/2017, 14:33 m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.