Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
idrisy
Tarih
08/09/2018 13:45
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
6
Okunma
260
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
idrisy

idrisy

Aktif Üye
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 30/03/2019,12:33
Çözüldü 
Sayın Hocalarım; EK'teki dosyada ">>>" butonu ile "http://universitetercihleri.com/yks-tyt-ayt-tercih" sitesindeki linkine nasıl tıklama yapabilirim?



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 481
 12.007
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,19:14
Merhaba, butona tıklayınca web sitesinin webbrowserda açılmasını mı istiyorsunuz. Farklı birşey istiyorsanız açık yazabilir misiniz?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

idrisy

idrisy

Aktif Üye
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 30/03/2019,12:33
Hocam; Formdaki butona tıklayarak yeni sayfaya geçmek istiyorum.



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 481
 12.007
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,19:14
(08/09/2018 15:48)idrisy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam; Formdaki butona tıklayarak yeni sayfaya geçmek istiyorum.


Yeni sayfaya geçmek ile ne demek istediğinizi anlamadım ama aşağıdaki kodu butonun tıklandığında olayına ekleyerek deneyiniz.

Visual Basic Code
Yer = "http://universitetercihleri.com/yks-tyt-ayt-tercih"

WebBrowser1.Navigate2 URL:=Yer

WebBrowser1.silent = True


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

idrisy

idrisy

Aktif Üye
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 30/03/2019,12:33
Hocam; sayfanın altında sayfa sayısı ve oradaki ileri ">>>" butonuna tıklayarak sayfalarda ilerlemek istiyorum.



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 481
 12.007
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,19:14
Butona tıklayınca webbrowserdaki sayfada bulunan >>> imgesine tıklanmasını istediğinizi niye en başta yazmıyorsunuz??


Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Set HTMLdoc = WebBrowser1.Document

Set TDelements = HTMLdoc.getElementsByTagName("a")

For Each TDelement In TDelements
 
    If TDelement.innerText = ">>>" Then
     
        TDelement.Click
 
    End If

Next


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Çift Tıklama Hk. serkan1985 5 199 30/12/2018, 22:58
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Webbrowser Otomotik Buton Tıklama mustinba 4 203 29/11/2018, 15:37
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Web Sitesindeki Liste Kutusundan Veri Alma mustinba 3 284 10/11/2018, 11:18
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Birden Fazla Form Açmak Seçeneği fascioğlu 6 363 17/08/2018, 14:00
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Form Açmak fascioğlu 19 739 30/07/2018, 13:21
Son Yorum: fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.