Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/12/2010 12:21
Konu Sahibi
silka
Yorumlar
11
Okunma
3067
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

silka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... G....
136
01/11/2008
20
İstanbul
Ofis 2007
07/12/2016,20:37
Çözüldü 
Selamlar,saygıdeğer hocalarım.

şifreli bir web sayfasına burdan aldığım bir örnekten yararlanarak giriş yapabiliyorum. Fakat bir yerde takıldım. Aşağıda web sayfasının kodunu yazdım. burda arrow-red.gif'e tıklamam gerekiyor fakat WebBrowser1.Document.All("Grid_ctl02_Imagebutton1").Click kodunu yazdığımda hata veriyor. bunu nasıl yapabilirim başka bir yolu varmı. name kısmındakini de yazdığımda hata veriyor. .Submit ile de yaptım olmadı Img-cray

işte o alanın kaynak kodları

HTML Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<table class="DataGrid" cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" border="1" id="Grid" style="background-color:White;border-color:#CC9966;border-width:1px;border-style:None;width:732px;border-collapse:collapse;">
	<tr class="DataGridHeader" style="color:#FFFFCC;background-color:#990000;font-weight:bold;">
		<td>&nbsp;</td><td>T.C. Kimlik No</td><td>Adres No</td><td>Adres Tipi</td>
	</tr><tr class="DataGridItem" style="color:#330099;background-color:White;">
		<td>
                                                                [b]<input type="image" name="Grid$ctl02$Imagebutton1" id="Grid_ctl02_Imagebutton1" src="Images/arrow-red.gif" alt="Seç" style="border-width:0px;" />[/b]
                                                            </td><td>
                                                                <span>T.C.Kimlik Numarası var burada....</span>
                                                            </td><td>
                                                                <span>Adresin bağlı olduğu kod numarası burada...</span>
                                                            </td><td>
                                                                <span>IlIlceMerkeziAdresi</span>
                                                            </td>


Cevapla

silka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... G....
136
01/11/2008
20
İstanbul
Ofis 2007
07/12/2016,20:37
Çözüldü 
konu ile ilgili bilgisi olan yokmu?


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Yanlış soru ne yazık ki. Konu ile ilgili bilgisi olan çok ancak Site Kuralları ile ilgili bilgisi olmayanda çok.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.883
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:01
Çözüldü 

Visual Basic Code
WebBrowser1.Document.getElementById("Grid_ctl02_Imagebutton1").Click


kodunu deneyiniz


Cevapla

silka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... G....
136
01/11/2008
20
İstanbul
Ofis 2007
07/12/2016,20:37
Çözüldü 
hocam ellerinize sağlık sorunum çözüldü.


Cevapla

silka

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... G....
136
01/11/2008
20
İstanbul
Ofis 2007
07/12/2016,20:37
Çözüldü 
fakat şimdide başka bir sorun çıktı. Mesela Adresin bağlı olduğu kod numarası 0 olduğu zaman adresleri göstermiyor. Kod numarası 0 olduğu zaman uyarı mesajı vermesini istiyorum. bunun için nasıl bir kod yazabilirim. Adresin bağlı olduğu kod numarasına karşılık gelen id veya name'i bulamadım bulsam belki if komutu ile yapabilirim. ama sizlerde mutlaka başka bir çözüm yolu vardır
Yazmış olduğum kodlar aşağıdaki şekilde..

Private Sub Komut87_Click()
WebBrowser1.Document.getElementById("Grid_ctl02_Imagebutton1").Click
End Sub

Private Sub Komut96_Click()
Me.MAH.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlMahalle").innerText
Me.SOKAK.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlCsbm").innerText
Me.DIS.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlDisKapiNo").innerText
Me.IC.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlIcKapiNo").innerText
End Sub


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Ana Formdayken Bir Alt Formdan Diğer Alt Formun Düğmesine Tıklama Olayı sertac76 4 135 20/09/2017, 10:36 sertac76
Çözüldü Accesste Resime Tıklama Ve Ses Dosyası Çalıştırma Nasıl Yapılır? mehami 2 344 14/04/2017, 00:26 mehami
Çözüldü alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 370 07/12/2016, 18:14 murat dikme
Çözüldü Liste kutusu çift tıklama ile yeni form açmak nightashes 18 1.339 02/12/2016, 20:04 nightashes
Çözüldü webbrowser linke tıklama moskovic 16 3.087 20/12/2015, 18:28 moskovic

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.