Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
17/12/2010 12:21
Konu Sahibi
silka
Yorumlar
11
Okunma
3286
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
Selamlar,saygıdeğer hocalarım.

şifreli bir web sayfasına burdan aldığım bir örnekten yararlanarak giriş yapabiliyorum. Fakat bir yerde takıldım. Aşağıda web sayfasının kodunu yazdım. burda arrow-red.gif'e tıklamam gerekiyor fakat WebBrowser1.Document.All("Grid_ctl02_Imagebutton1").Click kodunu yazdığımda hata veriyor. bunu nasıl yapabilirim başka bir yolu varmı. name kısmındakini de yazdığımda hata veriyor. .Submit ile de yaptım olmadı Img-cray

işte o alanın kaynak kodları

HTML Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<table class="DataGrid" cellspacing="0" cellpadding="4" rules="all" border="1" id="Grid" style="background-color:White;border-color:#CC9966;border-width:1px;border-style:None;width:732px;border-collapse:collapse;">
	<tr class="DataGridHeader" style="color:#FFFFCC;background-color:#990000;font-weight:bold;">
		<td>&nbsp;</td><td>T.C. Kimlik No</td><td>Adres No</td><td>Adres Tipi</td>
	</tr><tr class="DataGridItem" style="color:#330099;background-color:White;">
		<td>
                                                                [b]<input type="image" name="Grid$ctl02$Imagebutton1" id="Grid_ctl02_Imagebutton1" src="Images/arrow-red.gif" alt="Seç" style="border-width:0px;" />[/b]
                                                            </td><td>
                                                                <span>T.C.Kimlik Numarası var burada....</span>
                                                            </td><td>
                                                                <span>Adresin bağlı olduğu kod numarası burada...</span>
                                                            </td><td>
                                                                <span>IlIlceMerkeziAdresi</span>
                                                            </td>



Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
konu ile ilgili bilgisi olan yokmu?



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Yanlış soru ne yazık ki. Konu ile ilgili bilgisi olan çok ancak Site Kuralları ile ilgili bilgisi olmayanda çok.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.603
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,17:31
Çözüldü 

Visual Basic Code
WebBrowser1.Document.getElementById("Grid_ctl02_Imagebutton1").Click


kodunu deneyiniz


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
hocam ellerinize sağlık sorunum çözüldü.



Kullanici Avatari

silka

Aktif Üye
ME.... GÖ....
 37
 136
 29
 01/11/2008
20
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 07/05/2018,13:55
Çözüldü 
fakat şimdide başka bir sorun çıktı. Mesela Adresin bağlı olduğu kod numarası 0 olduğu zaman adresleri göstermiyor. Kod numarası 0 olduğu zaman uyarı mesajı vermesini istiyorum. bunun için nasıl bir kod yazabilirim. Adresin bağlı olduğu kod numarasına karşılık gelen id veya name'i bulamadım bulsam belki if komutu ile yapabilirim. ama sizlerde mutlaka başka bir çözüm yolu vardır
Yazmış olduğum kodlar aşağıdaki şekilde..

Private Sub Komut87_Click()
WebBrowser1.Document.getElementById("Grid_ctl02_Imagebutton1").Click
End Sub

Private Sub Komut96_Click()
Me.MAH.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlMahalle").innerText
Me.SOKAK.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlCsbm").innerText
Me.DIS.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlDisKapiNo").innerText
Me.IC.Value = WebBrowser1.Document.All("ctlAddressInformation_ctlIcKapiNo").innerText
End Sub




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Webbrowser Otomotik Buton Tıklama mustinba 4 111 29/11/2018, 15:37
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Web Sitesindeki Linke Tıklama idrisy 6 179 08/09/2018, 19:39
Son Yorum: idrisy
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Birden Fazla Form Açmak Seçeneği fascioğlu 6 273 17/08/2018, 14:00
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Çift Tıklama İle Veriye Dayalı Form Açmak fascioğlu 19 596 30/07/2018, 13:21
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü İnternet Sayfasındaki Textbox Adı ozkovlu29 4 305 12/06/2018, 14:33
Son Yorum: ozkovlu29

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.