Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/11/2010 18:46
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
9
Okunma
2801
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 320
 49
 13/09/2010
20
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,WebBrowser'a aşağıdaki kodlarla veri gönderiyorum fakat yeni bir kayıt yapmak istediğimde ilk giriş ekranına gelemiyorum.Nasıl bir kod eklemeliyim?





----------------------

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Private Sub Komut30_Click()
On Error Resume Next


ProgressBar1.Visible = True
 For A = 1 To 300
 ProgressBar1.Value = A
       For B = 1 To 200000
    Next B
Next A

  ProgressBar1.Visible = False

  tarayici.Document.getElementById("kimlikNoFiter").Value = Metin3.Value
  
 tarayici.Document.Links.Item(2).Click
 tarayici.Document.getElementById("onayTarihi").Value = Metin14.Value
 
 tarayici.Document.getElementById("basvuruTarihi").Value = Metin13.Value
 tarayici.Document.Links.Item(1).Click
 End Sub



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.603
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:49
Çözüldü 
Daha önce benzeri sorularınında bir çok kere söyledim, bu tür sorulara cevap bulunabilmesi için web sayfasının açılması gerekiyor veya sayfaya ait kaynak kodu gerekiyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 320
 49
 13/09/2010
20
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın hocam, kaynak kodlarını ekledim. Önce sayfa1 deki TC kimlik no ile kişi çağırılıyor ve sayfa2 geliyor.Sayfa2'de ise gerekli işlemler yapılıp kaydediliyor...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.603
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:49
Çözüldü 
Buton ekleyip tıklandığında olayına

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr/ykWEB/jsp/index.jsp"


yazınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 320
 49
 13/09/2010
20
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 15/09/2013,13:39
Çözüldü 
İlginiz için teşekkür ederim Sayın hocam...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.603
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:49
Çözüldü 
Güncelleme tamamlandıktan sonra ilk sayfaya dönmek için aşağıdaki kodu kullan

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr:8888/ykWEB/jsp/kisiBilgileriGuncelle.jsp?menudenGeldi=Y"


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kayıt Kilitleme Hakkında notrino 2 84 03/12/2018, 14:18
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kayıt Gezintisi Hakkında notrino 9 145 30/11/2018, 10:59
Son Yorum: notrino
Çözüldü Birincil Anahtarın Forum Üzerinde Yeni Olarak Görünmesi untouchable 5 105 30/11/2018, 09:22
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 194 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Mükerrrer Kayıt Bulma access acemisi 17 352 17/11/2018, 12:51
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.