Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/11/2010 18:46
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
9
Okunma
2660
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,WebBrowser'a aşağıdaki kodlarla veri gönderiyorum fakat yeni bir kayıt yapmak istediğimde ilk giriş ekranına gelemiyorum.Nasıl bir kod eklemeliyim?





----------------------

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Private Sub Komut30_Click()
On Error Resume Next


ProgressBar1.Visible = True
 For A = 1 To 300
 ProgressBar1.Value = A
       For B = 1 To 200000
    Next B
Next A

  ProgressBar1.Visible = False

  tarayici.Document.getElementById("kimlikNoFiter").Value = Metin3.Value
  
 tarayici.Document.Links.Item(2).Click
 tarayici.Document.getElementById("onayTarihi").Value = Metin14.Value
 
 tarayici.Document.getElementById("basvuruTarihi").Value = Metin13.Value
 tarayici.Document.Links.Item(1).Click
 End Sub


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.885
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Daha önce benzeri sorularınında bir çok kere söyledim, bu tür sorulara cevap bulunabilmesi için web sayfasının açılması gerekiyor veya sayfaya ait kaynak kodu gerekiyor.


Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın hocam, kaynak kodlarını ekledim. Önce sayfa1 deki TC kimlik no ile kişi çağırılıyor ve sayfa2 geliyor.Sayfa2'de ise gerekli işlemler yapılıp kaydediliyor...


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.885
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Buton ekleyip tıklandığında olayına

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr/ykWEB/jsp/index.jsp"


yazınız.


Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
İlginiz için teşekkür ederim Sayın hocam...


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.885
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Güncelleme tamamlandıktan sonra ilk sayfaya dönmek için aşağıdaki kodu kullan

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr:8888/ykWEB/jsp/kisiBilgileriGuncelle.jsp?menudenGeldi=Y"


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 392 19/10/2017, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 441 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 119 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 241 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 166 24/08/2017, 11:22 burhanb

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.