Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/11/2010 18:46
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
9
Okunma
2781
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 320
 49
 13/09/2010
20
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,WebBrowser'a aşağıdaki kodlarla veri gönderiyorum fakat yeni bir kayıt yapmak istediğimde ilk giriş ekranına gelemiyorum.Nasıl bir kod eklemeliyim?





----------------------

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Private Sub Komut30_Click()
On Error Resume Next


ProgressBar1.Visible = True
 For A = 1 To 300
 ProgressBar1.Value = A
       For B = 1 To 200000
    Next B
Next A

  ProgressBar1.Visible = False

  tarayici.Document.getElementById("kimlikNoFiter").Value = Metin3.Value
  
 tarayici.Document.Links.Item(2).Click
 tarayici.Document.getElementById("onayTarihi").Value = Metin14.Value
 
 tarayici.Document.getElementById("basvuruTarihi").Value = Metin13.Value
 tarayici.Document.Links.Item(1).Click
 End Sub



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.260
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:58
Çözüldü 
Daha önce benzeri sorularınında bir çok kere söyledim, bu tür sorulara cevap bulunabilmesi için web sayfasının açılması gerekiyor veya sayfaya ait kaynak kodu gerekiyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 320
 49
 13/09/2010
20
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın hocam, kaynak kodlarını ekledim. Önce sayfa1 deki TC kimlik no ile kişi çağırılıyor ve sayfa2 geliyor.Sayfa2'de ise gerekli işlemler yapılıp kaydediliyor...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.260
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:58
Çözüldü 
Buton ekleyip tıklandığında olayına

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr/ykWEB/jsp/index.jsp"


yazınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 320
 49
 13/09/2010
20
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 15/09/2013,13:39
Çözüldü 
İlginiz için teşekkür ederim Sayın hocam...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
 11.260
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:58
Çözüldü 
Güncelleme tamamlandıktan sonra ilk sayfaya dönmek için aşağıdaki kodu kullan

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr:8888/ykWEB/jsp/kisiBilgileriGuncelle.jsp?menudenGeldi=Y"


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 227 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey
Çözüldü Access 64 Bit Sorunu Çözümü?? mehami 9 3.186 06/09/2018, 21:49
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Vcard Türkçe Karakter Sorunu access acemisi 8 189 01/09/2018, 11:32
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Metin Kutularında Nokta Sorunu m_demir 1 88 27/08/2018, 14:10
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Yeni Kayıta Eski Verilerin Kopyalanması notrino 2 107 27/08/2018, 13:27
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.