Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/11/2010 18:46
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
9
Okunma
2735
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,WebBrowser'a aşağıdaki kodlarla veri gönderiyorum fakat yeni bir kayıt yapmak istediğimde ilk giriş ekranına gelemiyorum.Nasıl bir kod eklemeliyim?





----------------------

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Private Sub Komut30_Click()
On Error Resume Next


ProgressBar1.Visible = True
 For A = 1 To 300
 ProgressBar1.Value = A
       For B = 1 To 200000
    Next B
Next A

  ProgressBar1.Visible = False

  tarayici.Document.getElementById("kimlikNoFiter").Value = Metin3.Value
  
 tarayici.Document.Links.Item(2).Click
 tarayici.Document.getElementById("onayTarihi").Value = Metin14.Value
 
 tarayici.Document.getElementById("basvuruTarihi").Value = Metin13.Value
 tarayici.Document.Links.Item(1).Click
 End Sub



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.844
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Daha önce benzeri sorularınında bir çok kere söyledim, bu tür sorulara cevap bulunabilmesi için web sayfasının açılması gerekiyor veya sayfaya ait kaynak kodu gerekiyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın hocam, kaynak kodlarını ekledim. Önce sayfa1 deki TC kimlik no ile kişi çağırılıyor ve sayfa2 geliyor.Sayfa2'de ise gerekli işlemler yapılıp kaydediliyor...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.844
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Buton ekleyip tıklandığında olayına

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr/ykWEB/jsp/index.jsp"


yazınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
İlginiz için teşekkür ederim Sayın hocam...



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.844
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Güncelleme tamamlandıktan sonra ilk sayfaya dönmek için aşağıdaki kodu kullan

Visual Basic Code
tarayici.Navigate "http://ykart.saglik.gov.tr:8888/ykWEB/jsp/kisiBilgileriGuncelle.jsp?menudenGeldi=Y"


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 2013 Access runtime güvenlik sorunu sertac76 16 2.267 Dün, 15:21 ozanakkaya
Çözüldü Mükerrer kayıt engelleme hakkında orkuncan5 10 5.756 20/06/2018, 15:48 okan60
Çözüldü İki Değişkenli Toplu Kayıt Hk. rknbrlz 3 1.187 10/06/2018, 03:22 donepezil
Çözüldü Alt Formda Kayıt Bul İşlemi fascioğlu 14 314 06/06/2018, 17:31 ozanakkaya
Çözüldü Formda Resim Yoksa Hata Sorunu fascioğlu 11 205 31/05/2018, 16:45 fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.