Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2011 05:53
Konu Sahibi
derebeyi
Yorumlar
2
Okunma
1474
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

derebeyi

Aktif Üye
Aktif Üye
149
06/11/2008
0
Samsun
Ofis 2007
30/01/2017,21:39
Çözüldü 
Programlarımızda ihtiyaç duyduğumuz güncelleme ve lisans kontrolü yapmak için web sitelerine bağlanarak bazı değerlerin kontrolünü yapmamız gerekebiliyor. Ancak web browserler siteleri yada sayfaları daha hızlı açabilmek için Temporary Internet Files (geçmiş, history) kısmında yada browserin kendi tercih ettiği bir klasörde ziyaret edilen sayfalara ait bilgileri ve sayfayı saklamaktadır.
Örnek olarak bir hafta içinde web browserin geçmiş ziyaretleri silinmemişse browser direk olarak geçmiş klasöründe ilgili sayfa varsa gidip onu getirir, ve güncelleme yada kontrol güncel olmayan sayfaya bakılarak yanlış yani istemediğimiz sonucu getirecektir.
Bunun çözümü nedir. Yardımlarınızı rica ediyorum.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.812
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:11
Çözüldü 
webbrowser'da açılan web sitesinin kodlamalarında düzenleme yapabiliyorsanız

HTML Code
<meta http-equiv="Pragma" content="No-Cache" />


meta etiketi eklerseniz websitesi ile ilgili bilgi kaydedilmez.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

derebeyi

Aktif Üye
Aktif Üye
149
06/11/2008
0
Samsun
Ofis 2007
30/01/2017,21:39
Çözüldü 
Cevap için teşekkürler. Sorun çözümlenmiştir.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veritabanı geliştirmek ve öğrenmek istiyorum.önerileriniz nedir? yavuzulaskn 3 461 31/05/2017, 15:30 atoz112
Çözüldü Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 695 19/01/2017, 16:59 siyahca
Çözüldü access olmadan veritabanı kullanmak mariachi232 4 2.383 14/11/2016, 16:49 atoz112
Çözüldü DBEngine(0)(0).OpenRecordset nedir haliliyas 2 473 09/07/2016, 18:07 haliliyas
Çözüldü Dosya Yolu Kaydetme ve Dosyayı Açma Allback 2 656 16/03/2016, 11:52 Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.