Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/02/2011 05:53
Konu Sahibi
derebeyi
Yorumlar
2
Okunma
1511
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

derebeyi

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
 149
 47
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 30/01/2017,21:39
Çözüldü 
Programlarımızda ihtiyaç duyduğumuz güncelleme ve lisans kontrolü yapmak için web sitelerine bağlanarak bazı değerlerin kontrolünü yapmamız gerekebiliyor. Ancak web browserler siteleri yada sayfaları daha hızlı açabilmek için Temporary Internet Files (geçmiş, history) kısmında yada browserin kendi tercih ettiği bir klasörde ziyaret edilen sayfalara ait bilgileri ve sayfayı saklamaktadır.
Örnek olarak bir hafta içinde web browserin geçmiş ziyaretleri silinmemişse browser direk olarak geçmiş klasöründe ilgili sayfa varsa gidip onu getirir, ve güncelleme yada kontrol güncel olmayan sayfaya bakılarak yanlış yani istemediğimiz sonucu getirecektir.
Bunun çözümü nedir. Yardımlarınızı rica ediyorum.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:40
Çözüldü 
webbrowser'da açılan web sitesinin kodlamalarında düzenleme yapabiliyorsanız

HTML Code
<meta http-equiv="Pragma" content="No-Cache" />


meta etiketi eklerseniz websitesi ile ilgili bilgi kaydedilmez.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

derebeyi

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
 149
 47
 06/11/2008
0
 Samsun
 
 Ofis 2007
 30/01/2017,21:39
Çözüldü 
Cevap için teşekkürler. Sorun çözümlenmiştir.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Veritabanı geliştirmek ve öğrenmek istiyorum.önerileriniz nedir? yavuzulaskn 3 516 31/05/2017, 15:30
Son Yorum: atoz112
Çözüldü Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 781 19/01/2017, 16:59
Son Yorum: siyahca
Çözüldü access olmadan veritabanı kullanmak mariachi232 4 2.469 14/11/2016, 16:49
Son Yorum: atoz112
Çözüldü DBEngine(0)(0).OpenRecordset nedir haliliyas 2 546 09/07/2016, 18:07
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Dosya Yolu Kaydetme ve Dosyayı Açma Allback 2 730 16/03/2016, 11:52
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.