Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/02/2013 14:38
Konu Sahibi
sedat76
Yorumlar
3
Okunma
1361
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sedat76

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
13/12/2012
0
14/08/2013,12:17
Çözüldü 
Dim sayac As Integer
sayac = 0


For sayac = 0 To VSFlexGrid11.Rows - 1
sayac = sayac + 1
Next
Label4.Caption = sayac




vsflex girdde kayıt saydırıcam ama bir fazla sayıyor başlığıda ekliyor napmam lazım ?
Dim sayac As Integer
sayac = 0


For sayac = 0 To VSFlexGrid11.Rows - 1
sayac = sayac + 1
Next
Label4.Caption = sayac




vsflex girdde kayıt saydırıcam ama bir fazla sayıyor başlığıda ekliyor napmam lazım ?


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
0 dan başladığınız için 1 tane fazla sayıyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:sedat76
Aşağıdaki kod işinizi görecektir.

Visual Basic Code
Lblkayitadet.Caption = Adodc1.Recordset.RecordCount


Cevapla

sedat76

Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
13/12/2012
0
14/08/2013,12:17
Çözüldü 
Aa evet oğulcan abi oda mantıklı aslında teşekkür ederim .


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VSFLEXGRID sedat76 5 1.809 27/12/2012, 15:15 sedat76

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.