Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2012 11:51
Konu Sahibi
Black_Trouble
Yorumlar
8
Okunma
2865
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Black_Trouble

Üye
Üye
 33
 8
 2
 03/03/2012
0
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Visual basic 2010 dan accesse 000.000 şeklinde kayıt yapmak istiyorum.Bu formatı maskedittext te tanıtıyorum accesse de sütuna sayı değeri verip "000.000" şeklinde format tanıtıyorum. aynı formatı datagridview e de tanıttım ama bu kaydet butonuna bastığımda veriyi göndermiyo. bunu nasıl halladebilirim.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Tabloya maske neden uyguluyorsunuz ki? Tabloya düz kaydedin gösterirken maskeli gösterin.

Diğer yandan Site Kurallarını okursanız memnun oluruz. Örnek eklemeden böyle bir soruya nasıl cevap verilebilir ki?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Black_Trouble

Üye
Üye
 33
 8
 2
 03/03/2012
0
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Tabloya maske uygulamamın nedeni hesap kodlarını girerken hata oluşmasını önlemek ve kodun karşılığını rahat bulmak için.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Zannediyorum beni anlamadınız. Tabloda formatsız olsun ama formda giriş, kaydetme, görüntüleme, düzenleme vs. gibi durumlarda formatlı gösterin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Black_Trouble

Üye
Üye
 33
 8
 2
 03/03/2012
0
 İstanbul
 
 Ofis 2010
 12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Dosyayı ekliyorum form 6 ya bakarsanız demek istediğimi anlarsınız


Ek Dosyalar
işletme.rar(3.15 MB)



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Hazır componentlerle yapılmış olduğundan anlayamıyorum. Kodlar olsa daha iyi inceleyebilirdim. Benim bahsettiğim yöntemde kafanıza yatmayan yer neresi?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü VB.NET Metin Belgesinden Çekilen Veride Türkce Karakter Sorunu Mettleshade 2 990 06/12/2016, 18:03
Son Yorum: Mettleshade
Çözüldü Vb.net print formunda alt satıra geçme sorunu alican60 2 924 23/11/2016, 20:33
Son Yorum: alican60
Çözüldü VB 2010 kullanarak excele veri kaydetme. Mettleshade 2 1.116 10/09/2016, 23:39
Son Yorum: Mettleshade
Çözüldü Vb de SETUP Sorunu hatice.haa 3 1.138 14/06/2015, 18:33
Son Yorum: hatice.haa
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.911 09/06/2014, 08:46
Son Yorum: umutakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.