VS 2010 dan Access e Formatlı kayıt sorunu
Tarih
03/03/2012 11:51
Konu Sahibi
Black_Trouble
Yorumlar
8
Okunma
2435
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Black_Trouble
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
03/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Visual basic 2010 dan accesse 000.000 şeklinde kayıt yapmak istiyorum.Bu formatı maskedittext te tanıtıyorum accesse de sütuna sayı değeri verip "000.000" şeklinde format tanıtıyorum. aynı formatı datagridview e de tanıttım ama bu kaydet butonuna bastığımda veriyi göndermiyo. bunu nasıl halladebilirim.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Tabloya maske neden uyguluyorsunuz ki? Tabloya düz kaydedin gösterirken maskeli gösterin.

Diğer yandan Site Kurallarını okursanız memnun oluruz. Örnek eklemeden böyle bir soruya nasıl cevap verilebilir ki?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Black_Trouble
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
03/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Tabloya maske uygulamamın nedeni hesap kodlarını girerken hata oluşmasını önlemek ve kodun karşılığını rahat bulmak için.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Zannediyorum beni anlamadınız. Tabloda formatsız olsun ama formda giriş, kaydetme, görüntüleme, düzenleme vs. gibi durumlarda formatlı gösterin.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Black_Trouble
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
03/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Dosyayı ekliyorum form 6 ya bakarsanız demek istediğimi anlarsınız


Ek Dosyalar
işletme.rar
[3.15 MB]
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hazır componentlerle yapılmış olduğundan anlayamıyorum. Kodlar olsa daha iyi inceleyebilirdim. Benim bahsettiğim yöntemde kafanıza yatmayan yer neresi?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  VB.NET Metin Belgesinden Çekilen Veride Türkce Karakter Sorunu Mettleshade 2 243 06/12/2016, 18:03 Mettleshade
  Vb.net print formunda alt satıra geçme sorunu alican60 2 365 23/11/2016, 20:33 alican60
Çözüldü Vb de SETUP Sorunu hatice.haa 3 845 14/06/2015, 18:33 hatice.haa
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.545 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile oluşturulan exe programların kaynak kodunu görme umutakkaya 18 11.406 30/05/2014, 09:45 umutakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status