Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2012 11:51
Konu Sahibi
Black_Trouble
Yorumlar
8
Okunma
2730
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Black_Trouble

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
03/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Visual basic 2010 dan accesse 000.000 şeklinde kayıt yapmak istiyorum.Bu formatı maskedittext te tanıtıyorum accesse de sütuna sayı değeri verip "000.000" şeklinde format tanıtıyorum. aynı formatı datagridview e de tanıttım ama bu kaydet butonuna bastığımda veriyi göndermiyo. bunu nasıl halladebilirim.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Tabloya maske neden uyguluyorsunuz ki? Tabloya düz kaydedin gösterirken maskeli gösterin.

Diğer yandan Site Kurallarını okursanız memnun oluruz. Örnek eklemeden böyle bir soruya nasıl cevap verilebilir ki?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Black_Trouble

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
03/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Tabloya maske uygulamamın nedeni hesap kodlarını girerken hata oluşmasını önlemek ve kodun karşılığını rahat bulmak için.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Zannediyorum beni anlamadınız. Tabloda formatsız olsun ama formda giriş, kaydetme, görüntüleme, düzenleme vs. gibi durumlarda formatlı gösterin.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Black_Trouble

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
03/03/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
12/05/2012,22:40
Çözüldü 
Dosyayı ekliyorum form 6 ya bakarsanız demek istediğimi anlarsınız


Ek Dosyalar
işletme.rar
[3.15 MB]


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Hazır componentlerle yapılmış olduğundan anlayamıyorum. Kodlar olsa daha iyi inceleyebilirdim. Benim bahsettiğim yöntemde kafanıza yatmayan yer neresi?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.NET Metin Belgesinden Çekilen Veride Türkce Karakter Sorunu Mettleshade 2 509 06/12/2016, 18:03 Mettleshade
Çözüldü Vb.net print formunda alt satıra geçme sorunu alican60 2 692 23/11/2016, 20:33 alican60
Çözüldü Vb de SETUP Sorunu hatice.haa 3 1.024 14/06/2015, 18:33 hatice.haa
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.746 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile oluşturulan exe programların kaynak kodunu görme umutakkaya 18 12.321 30/05/2014, 09:45 umutakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.