Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/01/2010 17:32
Konu Sahibi
kibrix
Yorumlar
4
Okunma
2481
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kibrix


 36
 4
 2
 07/01/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 22/10/2011,19:49
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar

Beb visual basic 2008 express ile bir program geştirdim çalıştığım şirket ile alakalı bir prg. hasarlı malzeme girişi yapılabilen bir program ancak bu prg. ile raporda almak istiyorum ama rapor işini bir türlü çözemedim internet üzerinde epeyi araştırdım ya ben nasıl arıyacağımı bilemedim yada hakkatten bu konu bir kanayan yara gibi herkes arama adına bişiler yazmış ancak bu işin bir tarifi yok içinizde bilen var ise su işi çözmek ve projemi bitirmek isterim bu konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

ayrıca yine aramalarım sonucu bulduğum birşey var bu arada prg.access veri tabanına sahip bu Access ilede raporlama yapılabiliyormuş ama dediğim gibi nerde,nasıl,ne şekilde, bilmiyorum, elinde bununle alakalı bir örneği olan varsa örneğide paylaşabilir konu benim için çok önemli çünki ilk projem ve çalıştığım şirketime de bir söz verdim altında kalmak istemiyorum

Saygılarımla....,


kibrix, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı


 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Bilmeden söz vermek zor tabiImg-grin
Kanayan yara olan bir konu değil, eksik araştırma söz konusu.

Access Derslerinden ilgili konuları bulaiblirsiniz. QuickReport mantığı ile çalışır Access raporları.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

kibrix


 36
 4
 2
 07/01/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 22/10/2011,19:49
Çözüldü 
Beyler halen çözemedim konu günceldir bilginize,


kibrix, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

kibrix


 36
 4
 2
 07/01/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 22/10/2011,19:49
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhaba

Konuyu bilenmi yok yoksa bu site bir bilgi paylaşım sitesimi değil?

accesstr ye yakıştıramadım doğrusu çünki sloganımız (Access Öğrenmenin Kısayolu)
Saygılar...,


kibrix, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz


SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 10/10/2018,17:31
Çözüldü 
Alıntı:...elinde bununle alakalı bir örneği olan varsa örneğide paylaşabilir...
...yoksa bu site bir bilgi paylaşım sitesimi değil...

Forumun ana sayfasında göreceğiniz gibi "Microsoft Access" grubunda,
"Access Örnekleri ve Uygulamaları" bölümünde paylaşılmış 528 tane örnek var,
"Access Videoları" bölümünde 27 tane video,
"Access Dersleri" bölümünde 81 tane ders,
"Access Cevaplanmış Soruları" bölümünde 1924 tane çözülmüş konu var.

Evet dediğiniz gibi bu sitenin sloganı "Access Öğrenmenin Kısayolu",
tabii öğrenmek istiyorsan.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Visual Basic 6'da Konumlandırma.. Uğur ŞİRİN 2 416 23/09/2017, 12:51
Son Yorum: M Asım
Çözüldü Visual Basic 6.0 canmeet 3 1.180 28/07/2016, 15:17
Son Yorum: emir ustaoğlu
Çözüldü VB6 ListView'e Accessten Veri Alma Sorunu alican60 4 2.923 12/03/2014, 11:05
Son Yorum: ogulcan92
Çözüldü Visual Basic 6.0 Grid Nesnesi Kullanımı ceforce 5 2.813 24/11/2013, 09:19
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü access makro ayarınız visual basic ile düşürmek kesoka 7 3.700 02/10/2013, 14:01
Son Yorum: kesoka

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444