Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/04/2011 10:25
Konu Sahibi
metocenk
Yorumlar
8
Okunma
2381
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

metocenk

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
ii günler.projemde personel formu ma resim eklemek istiyorum.1 adet picturebox,1 adet resimseç butonu ekledim.resim seç butonuna tıkladıgım zaman openfiledialog açılıyor.resmi secip tamam dedigim zaman resim picturebox da görünüyor.daha sonra bu resimi insert etmek istiyorum.ekle adında bir adet butonum var.ekle dedigim zaman "Failed to convert parameter value from a PictureBox to a Byte[]."şeklinde hata alıyorum ne yapmam gerekiyor.yazmam gereken bir kod varsa kodu belirtebilirseniz çok memnun olurum.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Resmin adresini veritabanına kaydetmek istiyorsunuz zannediyorum. Veritabanında alan metin türündedir. Dosya adını alana kaydetmeden önce ConvertToString yapmanız gerekebilir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

metocenk

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
hayır veritabanımda veritürü image türünde.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Resimleri veritabanına eklemek çok iyi bir yöntem değil. Resimleri bir klasörde tutup adreslerini veritabanına kaydederseniz daha iyi olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

metocenk

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
25
6
11/03/2011
Kayseri
Ofis 2007
15/04/2011,16:00
Çözüldü 
nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Projenizi ekleseydiniz çok daha iyi olurdu.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.