Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
23/02/2010 15:48
Konu Sahibi
kibrix
Yorumlar
1
Okunma
3709
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kibrix


 36
 4
 2
 07/01/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 22/10/2011,19:49
Çözüldü 
Saygıdeğer arkadaşlar merhaba

Benim hazırlamış olduğum Visual Studio 2008 ile yapmış olduğum program hakkında raporlama ile ilgili bir problemim var ben crystal report kullanarak raporlarımı hazırladım ancak girilen veriler çoğalmaya başladığından bir takım sıkıntılar çekmekteyim örneğin bir hasarın bilgilerinize ihtiyaç duyduğumda rapor çektiğimde tüm girilen hasarları görmekteyim ve yazdır dediğimde ise onlarca kağıt tüketmekteyim ben buna çözüm olarak şöyle bişi yapmak istiyorum ancak bir türlü yapamadım
şimdi programı açtığımda 3 adet rapor seçeneğim var örnek resim altta
[a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1002.hizliresim.com/2010/2/23/2790.jpg][/a]
ben burdan herhangi birini tıkladığımda direk raporu veriyor ama ben sole bişi istiyorum iki tarih girim başlangıç ve bitiş rapor al dediğimde bana bu belirlenen iki tarih arasındaki raporu versin örnek resim altta
[a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1002.hizliresim.com/2010/2/23/2751.jpg][/a]
oradaki müşteri kodunu görmeyin sadece iki tarih arasındaki raporu çekmek istiyorum ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler şimdiden
resimleri göremeyenler için direk linkler altta isterseniz mail adresim
s i l i n m i ş t i r......
veri tabanım Access dir
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/23/2751.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/23/2790.jpg


kibrix, 07-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

sitem___


 41
 3
 0
 11/12/2008
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 02/01/2014,13:30
Çözüldü 
adaptörü şart ile(where) doldurup raporda gösterebilirsin.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü ListView1 Listeleme Hakkında drummers 7 2.626 23/05/2015, 12:45
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü ExecuteReader Fonksiyon Hakkında drummers 2 2.108 30/09/2014, 08:54
Son Yorum: drummers
Çözüldü reportviewer hakkında umutakkaya 4 2.093 29/09/2014, 10:24
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Visual Basic de zimmet programı royce 10 3.542 16/06/2014, 14:34
Son Yorum: prestij06
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.923 09/06/2014, 08:46
Son Yorum: umutakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444