Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/05/2011 16:26
Konu Sahibi
bloodmoney
Yorumlar
1
Okunma
2640
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy

bloodmoney

Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
2
07/05/2011
0
Antalya
Ofis 2003
14/07/2014,10:00
visual studio 2008 kiraya verme yardım

merhaba arakdaslar visual basic 2008 programından analayan arkadaslar varmı

veri tabanı uygulaması yapıyorum kiraya vermek ile ilgili sorunlarım var bu konuda yardım edebilecek olan varmı cok tesekkur ederım

proje oto kıralama arabaya kıra ya vermek hangı arac kırada lıstelemek kıralanana aracı bırdaha kıraya verılmesın gıbi ozellıklerı olsun ıstıyorum kayıt arama yapıyor verıtabanı olarak acces kullanıyorum

yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.994
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:20
sayın blodmoney
öncelikle örneginizi (vb ,access) eklemelisiniz,mutlaka vb anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Visual Basic' Te Kütüphane Programı kadir378 35 29.348 27/03/2017, 23:15 Ismail Aksay
  Kira Takip programı Mecnun24 1 5.905 29/10/2014, 03:15 ozanakkaya
  VisualBasic.NET Programlama Dili İçin: Visual Studio.NET 2010 Ultimate berk_okan 1 2.749 05/09/2010, 13:25 Kur@l

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.