Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/11/2009 16:49
Konu Sahibi
AynAkolik_0660
Yorumlar
4
Okunma
4551
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

AynAkolik_0660

Üye
 28
 4
 2
 04/11/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 20/04/2010,19:09
Arkadaşlar dikkatimi çekti de yapılan kod bankaları genellikle ve rastladığım kadarıyla hep Visual Basic üzerine hazırlanıyor.Neden hiç visual c#.net üzerine kod yapılmıyo acaba? Ben internette aradım fakat bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba? Herkese iyi forumlar.


AynAkolik_0660, 04-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

arzuu

Aktivasyon Bekleyen
 29
 341
 38
 17/02/2009
 -
 
 Ofis XP
 24/04/2010,10:04
hoşgeldin AynAkolik_0660



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Visual Basic hala çok popüler bir dil olduğu için ve ekseriyetle bilen sayısı fazla olduğu için kodbankalarında tercih sebebi. Gerek web tabanlı gerekse lokalde çalışan c# kod bankaları mevcut. Arşivimden bakıp akşama kadar eklemeye çalışırım.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

AynAkolik_0660

Üye
 28
 4
 2
 04/11/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 20/04/2010,19:09
(05/11/2009 16:54)arzuu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoşgeldin AynAkolik_0660
Hoşbuldum Arzu hanım. Teşekkür ederim.

Bu arada Visual bsic 6.0'da çok eskidi artık.Ama Visual studio 2005'de alışılacak gibi değil. Visual studio'da Access ile veritabanı programını izlemiştim internetten. Adam eliyle neler neler yazıyor ama visual basic 6.0'da yapmak isterseniz bir kaç mouse tıkıyla adamın uzun uzadıya yazdığı kodları bi çırpıda yapabiliyosunuz. Bu konuda iyi bir yardım almaya çok ihtiyacım var sanırım.

Bu aralar web sayfası yapmaya yöneldiğimden programlamayı boşladım biraz. Kendime çeki düzen versem iyi olacak Sopa


AynAkolik_0660, 04-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Vb.Net'te aynen dediğiniz gibi kod yazmaya gerek kalmadan veritabanı işlemleri yapılabiliyor. Ancak kod yazarak yapmak verimlilik açısından daha iyi, özellikle çok kullanıcılı ve çok verili ise.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba Accesstr dostları... bonasera 8 3.083 03/10/2009, 19:10
Son Yorum: bonasera
  merhaba accesstr üyeleri ceer14 7 2.766 26/08/2009, 20:54
Son Yorum: accessdelisi
  AccessTR Merhaba ! mazide 7 2.677 13/06/2009, 15:58
Son Yorum: donepezil
  Selam accesstr halkı SérqeN 6 2.422 25/05/2009, 19:36
Son Yorum: goodfalles
  tüm AccessTR ailesine merhaba... accessAE 12 4.174 11/03/2009, 09:40
Son Yorum: emturker

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444