Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/07/2009 10:51
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
5
Okunma
2993
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ancyra

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Merhabalar;
Hazırladığım bir listede ürün listesi mevcut ve bu ürün listesinde her bir ürünün harddikte kayıtlı ürün bültenleri mevcut. Bu ürün bültenlerini liste üzerinde kayıt yaparken PDS adıyla yolunu tanımlayıp kaydediyorum. Sonra ürünün üzerinde sağ click ile ürün bültenini açmak istiyorum. Buna bir çare varmıdır?. Shell komutunu denedim ama tek dosya için açabildim. Bunu PDS yolu ile nasıl ilişkilendirebilirm. Her ürün bültenin adı farklı. Dosyalar Pds uzantılı dosyalardır. Teşekkürler.


Cevapla

ancyra

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Bu soruma bir yanıt yokmu? acil bir çözüm bulmam lazım. nasıl yapabilirim bilmiyorum.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Soruya cevap bekleniyor..


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

maytas

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
16/10/2017,12:01
Çözüldü 
Sorudan hiç bir şey anlamadım.
Sayın ancyra'nın soruları yanılmıyorsam VB.Net ile ilgili.


Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
O zaman bunu da cevaplanmış olarak taşımayı teklif ediyorum.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ancyra

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Ben bu sorunun cevabını databaseye yüklediğim PDS uzantılarını textboxa aktardım sonra shell komutu ile açtım

dim yol as string
yol= tbxpdsyol.text
shell ("C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\AcroRd32.exe" & yol)


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Visual Basic 6'da Konumlandırma.. Uğur ŞİRİN 2 208 23/09/2017, 12:51 M Asım
Çözüldü Visual Basic 6.0 canmeet 3 940 28/07/2016, 15:17 emir ustaoğlu
Çözüldü Access Tabloları arasında Bilgi Alışverişi (Dlook UP Fonksiyonu Visual Basicte Kullanılmıyormu ?) umutakkaya 14 5.170 03/05/2014, 13:37 alpeki99
Çözüldü vb acsess update sorunu kokotuna 8 3.068 17/04/2014, 12:39 kokotuna
Çözüldü VB6 ListView'e Accessten Veri Alma Sorunu alican60 4 2.738 12/03/2014, 11:05 ogulcan92

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.