Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/07/2011 10:34
Konu Sahibi
onrgrbz36
Yorumlar
11
Okunma
4663
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

onrgrbz36

Üye
Kullanici Avatari
Üye
O....
8
1
25/04/2011
0
Kocaeli
Ofis 2007
25/12/2011,21:21
Çözüldü 
Arkadaşlar şöyle bir kodum var fakat bu Access onarma yapmıyor. Sadece sıkıştırıyor. Sizce neyden kaynaklanıyor bi yardımcı olabilirmisinz. Çok ihtiyacım var.

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Sub onarma()

       Dim jro As New JRO.JetEngine

       jro.CompactDatabase("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Jet  OLEDB:Database Password=***lım;Data Source='" + Form1.TextBox1.Text +  "'", _
      "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Jet OLEDB Database  Password=***lım;Data Source='" + Form1.TextBox2.Text + "';Jet  OLEDB:Engine Type=")

        MsgBox("Sıkıştırma Başarıyla Tamamlandı!", MsgBoxStyle.Information, "Sıkıştırma Başarıyla Tamamlandı")
    End Sub



Cevapla

onrgrbz36

Üye
Kullanici Avatari
Üye
O....
8
1
25/04/2011
0
Kocaeli
Ofis 2007
25/12/2011,21:21
Çözüldü 
ya Access onarmadan anlıyan yokmu çok acil Access onarma lazım bana .s


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,09:01
Çözüldü 
Onarma işlemi derken bozuk olan dosyayı tamir etmeyimi kast ediyorsunuz yoksa Düzenle/Onar işleminimi kast ediyorsunuz?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

onrgrbz36

Üye
Kullanici Avatari
Üye
O....
8
1
25/04/2011
0
Kocaeli
Ofis 2007
25/12/2011,21:21
Çözüldü 
(08/07/2011, 14:52)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onarma işlemi derken bozuk olan dosyayı tamir etmeyimi kast ediyorsunuz yoksa Düzenle/Onar işleminimi kast ediyorsunuz?


bozuk mdb yi tamir etmeyi kastediyorum.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,09:01
Çözüldü 
Bozuk mdb yi bu komutla tamir edemezsiniz sadece içinde silinen, eklenen verilerden sonra kayıtların tekrar düzenlenip dosyanın sıkıştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Bozuk dosya tamiri ileri seviye programcılık bilgisi gerektirmektedir ve bu işin kaynağı MSDN vb. yabancı kaynaklardır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

onrgrbz36

Üye
Kullanici Avatari
Üye
O....
8
1
25/04/2011
0
Kocaeli
Ofis 2007
25/12/2011,21:21
Çözüldü 
hocam elimde microsofttan buldugum bir program var hallediyor vb6 da yapılmış bir program fakat bana .net de yapılmıs program(kodlarıyla) lazım.

bir çok yabancı sitede aradım fakat .net de yazılmışını bir türlü bulamadım.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Visual Basic de zimmet programı royce 10 3.153 16/06/2014, 14:34 prestij06
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.744 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile oluşturulan exe programların kaynak kodunu görme umutakkaya 18 12.306 30/05/2014, 09:45 umutakkaya
Çözüldü Visual Studio Sıra Numarası Güncelleme fatih5534 1 1.128 08/03/2014, 23:07 ozanakkaya
Çözüldü Visual Studio ve Access kullanarak programı birden çok pcde çalıştırma rastignac 2 2.692 10/11/2013, 23:28 rastignac

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.