Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/09/2010 16:27
Konu Sahibi
berk_okan
Yorumlar
7
Okunma
3760
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

berk_okan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
647
30/06/2009
175
Ankara
Ofis 2007
28/01/2015,09:56
Kayit Ol


berk_okan, 30-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Teşekkürler Hocam...


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Paylaşım için teşekkürler.


Cevapla

mehcengiz

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
29
06/03/2010
0
Aydın
Ofis 2007
19/02/2015,19:04
Hocam Merhaba;
Derlerinizin sıkı bir takipcisiyim. Tüm bu emekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben çok faydalandım. Do Until-Loop ile basit bir şifre programı yazdım. Ancak şifreyi bilemediğimizde döngüde sonsuza kadar sörüyor. Şifreyi bilemediğiniz zaman "Cancel" ile döngüyü nasıl sonlandırabiliriz acaba.
Not: Ben programı Access ile yazdım.


mehcengiz, 06-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Örnek ekleyiniz...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

mehcengiz

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
29
06/03/2010
0
Aydın
Ofis 2007
19/02/2015,19:04
Ek olarak gönderecektim ama ekleme butonu yoktu bende kodları gönderdim. Saygılar.

Private Sub Komut0_Click()
Dim a As String
Dim b As String
a = "mehcengiz"
Do Until a = b
b = InputBox("lütfen şifrenizi giriniz")
Loop
MsgBox ("şifreniz doğru")
End Sub


mehcengiz, 06-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Visual Basic .Net Video Ders Sırası berk_okan 12 7.741 23/06/2015, 01:11 zofzof
  Visual Basic .NET - Ders : 410 Dosya İşlemleri Path Sınıfı GetTempPath berk_okan 0 1.503 26/01/2015, 12:40 berk_okan
  Visual Basic .NET - Ders : 409 Dosya İşlemleri Path Sınıfı HasExtension örnek 2 berk_okan 0 1.067 26/01/2015, 12:37 berk_okan
Video Visual Basic .NET - Ders : 408 Dosya İşlemleri Path Sınıfı HasExtension Metodu berk_okan 0 1.094 26/01/2015, 12:33 berk_okan
  Visual Basic .NET - Ders : 407 Dosya İşlemleri Path Sınıfı IsPathRooted Örnek 2 2 berk_okan 1 1.395 23/01/2015, 20:35 benremix

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.