Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2010 18:51
Konu Sahibi
pc_ogretmeni
Yorumlar
2
Okunma
1827
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

pc_ogretmeni

Üye
 26
 15
 5
 05/01/2010
0
 Konya
 
 Ofis 2007
 06/06/2011,21:24
Çözüldü 
Yapacağım bir program da randomla 2,3,4 ve karışık basamakta sayılar türettirip işlemler yaptırıyorum.fakat + - * / işlemlerinide karışık dediğim zaman onların da karışık gelmesini istiyorum nasıl yapabilirim ?



Kullanici Avatari

maytas

Onursal Üye
 53
 545
 24
 21/12/2008
178
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 28/07/2018,14:42
Çözüldü 
Merhaba.
+-*/ işlmlerini de bir diziye atayın, yani 4 elemanlı bir dizi olacak.
Daha sonra random olarak 1-4 arası sayı üretin ve üretilen sayıya karşılık gelen işlemi yaptırın.


Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
[Resim: 3l7gq.gif]

Kullanici Avatari

pc_ogretmeni

Üye
 26
 15
 5
 05/01/2010
0
 Konya
 
 Ofis 2007
 06/06/2011,21:24
Çözüldü 
teşekkürler yardım ettiğiniz için




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Visual Basic 6'da Konumlandırma.. Uğur ŞİRİN 2 473 23/09/2017, 12:51
Son Yorum: M Asım
Çözüldü Shellexecute İle Haricen Dosyaya Yazdır Komutu Gönderme Uğur ŞİRİN 5 576 15/06/2017, 17:20
Son Yorum: Uğur ŞİRİN
Çözüldü Visual Basic 6.0 canmeet 3 1.220 28/07/2016, 15:17
Son Yorum: emir ustaoğlu
Çözüldü textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm emin_111 4 8.191 22/10/2014, 20:53
Son Yorum: neronxp
Çözüldü Access Tabloları arasında Bilgi Alışverişi (Dlook UP Fonksiyonu Visual Basicte Kullanılmıyormu ?) umutakkaya 14 5.577 03/05/2014, 13:37
Son Yorum: alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.