Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/05/2011 19:05
Konu Sahibi
Goqche
Yorumlar
5
Okunma
2162
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Goqche

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
24
5
17/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
01/06/2011,21:58
Çözüldü 
Selam arkadaşlar ben emlak takip programı yapıyorum programda gayrimenkullerin özelliklerini belirtmek için Checkbox'larım var programımdaki textbox ve combobox'ları veritabanına bağladım fakat CheckBox'larımı bağlayamıyorum.

Textbox'ları şu şekilde bağladım;
txtm2.DataBindings.Add("text", bindingsource, "m2")

Fakat bunu checkbox'da kullandığımda checkbox'ın text'i True oluyor.(Özelliklerin access'de türleri Evet/Hayır)

CheckBoxları bağlamak için ne yazabilirim acil yardımcı olursanız sevinirim.


Cevapla

Goqche

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
24
5
17/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
01/06/2011,21:58
Çözüldü 
Kimse cevaplayamayacak mı ? Bir satır kod istiyorum sadece.


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
CheckBox için Checked özelliğini denermisiniz.


Cevapla

Goqche

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
24
5
17/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
01/06/2011,21:58
Çözüldü 
bunun checkbox olduğunu varsayarsam şu şekilde ise hata veriyor
txtm2.DataBindings.Add("checked", bindingsource, "m2")


Cevapla

alemciler

Üye
Kullanici Avatari
Üye
A.... Ç....
16
5
02/01/2009
0
Isparta
Ofis 2007
24/05/2017,13:07
Çözüldü 
CheckBox.datasource=bindingsource
CheckBox.displaymember="buraya alan adı"


Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. Goqche,

Lütfen Konunuza Olumlu Veya Olumsuz Geri Dönüş Yapınız.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Visual Basic de zimmet programı royce 10 3.151 16/06/2014, 14:34 prestij06
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.742 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile oluşturulan exe programların kaynak kodunu görme umutakkaya 18 12.298 30/05/2014, 09:45 umutakkaya
Çözüldü Visual Studio Sıra Numarası Güncelleme fatih5534 1 1.126 08/03/2014, 23:07 ozanakkaya
Çözüldü Visual Studio ve Access kullanarak programı birden çok pcde çalıştırma rastignac 2 2.688 10/11/2013, 23:28 rastignac

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.