Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/04/2014 13:43
Konu Sahibi
HACLI2
Yorumlar
2
Okunma
1710
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

HACLI2

Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
1
25/04/2014
0
27/04/2014,12:30
merhaba ben visual basic 6.0 da yemek programı yapıyorum . ancak veri tabanından bilgileri çekemedim yardımcı olabilecek var mı?


Ek Dosyalar
.rar   yemek programı.rar (Dosya Boyutu: 81,89 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla

kadirba72

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
5
25/05/2010
0
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
27/03/2017,23:44
Merhabalar,
Veri tabanında veri çekmek için birçok yöntem var en basiti, Adodc, Datagrid ve textbox ekleyiniz. Adodc ve Datagrid in Properties bölümlerinden veritabanına bağlanın, tablonuzu seçin. Bunlardan sonra programı çalıştırdığınız da kaydettiğiniz bilgiler datagrid te gözükmeye başlayacaktır. Textbox içinde textlerin properties inden adodc1, tablo ve hangi textte hangi alan gözükecekse onu seçin (Örneğin: Tarih)...


kadirba72, 25-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mcmaho

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
198
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
17/03/2017,22:33
buna bi bak istersen


Ek Dosyalar
.rar   yemek programı.rar (Dosya Boyutu: 82,3 KB / İndirme Sayısı: 5)
<<< 10-HAGİ-10 >>>
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Visual Basic 2008 Veri Tabanı Kayıt Arama? uurtncr 0 94 18/08/2017, 09:54 uurtncr
  Visual Basic 6.0 da Klsör silme işlemleri cenking 1 1.058 22/02/2017, 16:36 kadirba72
Sad Visual Basic Form Girdilerini .rtf Olarak Kaydetme onurcanust 0 1.064 14/05/2015, 10:12 onurcanust
  VİSUAL BASİC 6 BARKOD YAZICI phi04 2 1.536 01/08/2014, 19:18 phi04
  Visual Basic 6.0'da ders program tablosu ? imlemeci 3 2.114 04/05/2014, 17:10 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.