Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/11/2013 14:08
Konu Sahibi
ceforce
Yorumlar
5
Okunma
2526
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ceforce

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
3
20/03/2009
0
Çorum
Ofis XP
08/03/2017,20:23
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar
Ben visual basic 6 ile bir yazılım yapıyorum.
Textboxlarla ile Access Veritabanına kayıt yapıyorum
Arama Formuna tıkladığında Adını arattığında tablo olarak gözükmesini istiyorum
google da ve sitede araştırdım ama bulamadım
şimdiden teşekkür ederim.


ceforce, 20-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:ceforce
Öncelikle konu yanlış yere açılmış bu bölüm örnek uyğulamalar bölümü lütfen bundan sonra dikkat edelim konu sorular bölümüne taşınmıştır.


Cevapla

ogulcan92

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:ceforce
Site içerisinde konu ile ilğili bir çok örnek mevcuttur.Aşağıdakilerde bunlardan bazıları.

Grid Örneği
Grid Örneği
Grid Örneği 3 Nolu Mesajda
Grid Örneği Yazdırma ile ilğili
Girid Örneği


Cevapla

ceforce

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
3
20/03/2009
0
Çorum
Ofis XP
08/03/2017,20:23
Çözüldü 
örneklerde tam sormak istediğim şeyin karşılığını göremedim.
Örneğin Bir Kayıt Forumu var
Adı Soyadı Telefon doğum tarihi vs... buraya kayıt yapılıyor. ( bu kısmı tamam )
Arama Kısmı Var.
Örneğin Adı Ahmet diye Arattığımda Ahmet isimli kişiler tablo olarak aşağıda gözüksün istiyorum. benim yaptığımda teker teker oluyor.


ceforce, 20-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ceforce

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
3
20/03/2009
0
Çorum
Ofis XP
08/03/2017,20:23
Çözüldü 
arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar?


ceforce, 20-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Grid vb. nesnelerde eğer DataSource olarak Sql kodu yazdıysanız zaten yapacağınız tek şey Where ile oynamak. Yardım istiyorsunuz ancak hiç örnek eklemiyorsunuz. Bu kadar yardım ancak olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
visual kullanımı basic nesnesi grid


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Visual Basic 6'da Konumlandırma.. Uğur ŞİRİN 2 177 Dün, 12:51 M Asım
Çözüldü Visual Basic 6.0 canmeet 3 909 28/07/2016, 15:17 emir ustaoğlu
Çözüldü vb de dlookup kullanımı kokotuna 6 2.728 06/10/2014, 23:03 Scarlett
Çözüldü Access Tabloları arasında Bilgi Alışverişi (Dlook UP Fonksiyonu Visual Basicte Kullanılmıyormu ?) umutakkaya 14 5.117 03/05/2014, 13:37 alpeki99
Çözüldü access makro ayarınız visual basic ile düşürmek kesoka 7 3.449 02/10/2013, 14:01 kesoka

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.