Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/11/2012 18:18
Konu Sahibi
SADIK54
Yorumlar
7
Okunma
4049
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
Çözüldü 
Arkadaşlar;

Visual basic 2008' de Access ve local database bağlantılarım var bağlantıları yaptım nevigatörden yeni kayıt ekle yaptığımda id=-1 kaydı açıyor ve veritabanına göndermiyor yardımcı olurmusunuz. örnek dosyam ektedir.

resim[/php]


Ek Dosyalar
.rar   ÜYELER.rar (Dosya Boyutu: 242,06 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar


Cevapla

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
Database1DataSet.xsd de kayıtlar tablosundaki id sütunun özelliklerinde bulunan "AutoIncrementSeet" ve "AutoIncrementStep" alanlarınız -1 olarak ayarlanmış o alanları "1" olarak yapın çözüme kavuşacaksınız


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
aynen söylediğiniz gibi yapılı zaten ama yine olmuyor

resim


Cevapla

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
(01/12/2012, 10:07)SADIK54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynen söylediğiniz gibi yapılı zaten ama yine olmuyor

resim



Örnek çalışır durumdaki dosya ektedir... VB 2010 olarak düzenledim..


Ek Dosyalar
.rar   ÜYELER.rar (Dosya Boyutu: 254,29 KB / İndirme Sayısı: 19)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

SADIK54

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
252
15/11/2008
0
Sakarya
Ofis 2003
09/10/2016,07:39
sn.drummers teşekkür ederim. şimdi oldu id sayılar otomatik atıyor.
ancak girmiş olduğum veriler kayıtlar veritabanına aktarmıyor nedeni nedir anlayamadım. hatta ayrı bir buton oluşturup KayıtlarBuildingSource.addnew() kodunu yazdım. kayıtları veritabanına atmadı.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Picturebox A Yazı Ekleme Ve Kaydetme drummers 5 299 04/07/2017, 17:44 drummers
Çözüldü C# İnsert İnto Hatası emir ustaoğlu 2 594 13/12/2016, 17:10 emir ustaoğlu
Çözüldü vb.net access bağlantı hatası emir ustaoğlu 6 1.990 24/05/2016, 15:26 HilasNemkid
Çözüldü nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı hatası quardio4 4 1.012 23/05/2016, 18:34 atoz112
Çözüldü Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. hatası Gorkemku 4 5.453 02/06/2015, 23:01 drmet

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.