Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/08/2013 10:58
Konu Sahibi
mesut58580
Yorumlar
6
Okunma
1871
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

mesut58580

Üye
Kullanici Avatari
Üye
M....
35
8
02/11/2012
0
Kayseri
Ofis 2010
24/09/2017,15:40
Çözüldü 
Yapmış olduğum veritabanını bölerken Subscript out of range diye hata veriyor. ve veri tabanı tam olarak bölünmüyor. bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlara şimdiden yardımları için tşk.


Cevapla

maytas

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
16/10/2017,12:01
Çözüldü 
(17/08/2013, 10:58)mesut58580 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapmış olduğum veritabanını bölerken Subscript out of range diye hata veriyor. ve veri tabanı tam olarak bölünmüyor. bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlara şimdiden yardımları için tşk.


Bazı sorulara cevap vermesi için kişinin "çok okuyup, çok bilmesi" yetmiyor.
Kaldı ki her sorunu kitaplarda da yazmazlar, yaşamış ve çözmüş olman lazım.
Bunu yaşamış olan için cevap çok basittir, ama benim hiç başıma gelmediği için tam cevabını yazamıyacağım.
Onun yerine konu örneği buraya yüklemenizi ve bizim de deneme yapmamızı tavsiye deceğim.


Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla

mesut58580

Üye
Kullanici Avatari
Üye
M....
35
8
02/11/2012
0
Kayseri
Ofis 2010
24/09/2017,15:40
Çözüldü 
dosyayı eklemeye çalıştığımda hata veriyor. sizin için bi sakıncası yoksa kişisel meail atmamda bir sıkıntı varmıdır?


Cevapla

maytas

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
16/10/2017,12:01
Çözüldü 
(17/08/2013, 14:24)mesut58580 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dosyayı eklemeye çalıştığımda hata veriyor. sizin için bi sakıncası yoksa kişisel meail atmamda bir sıkıntı varmıdır?


Bir paylaşım sitesine örneğin https://rapidshare.com/ yükleyip linki burada verebilirsiniz.


Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla

mesut58580

Üye
Kullanici Avatari
Üye
M....
35
8
02/11/2012
0
Kayseri
Ofis 2010
24/09/2017,15:40
Çözüldü 
Dosyayı buraya yükledim. Şimdiden çok teşekkür ederim

http://s3.dosya.tc/server9/HqnTvD/Kayser...6.rar.html


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Eklediğim dosya "kayseri" adında bir dizin de içerir. Olduğu gibi c sürücüsüne açın. C de "kayseri" klasörü oluşup içinde 2 tane dosya olacak. Yolunu tam olarak böyle böldüm.

Bu arada bir öneri. Dosya bölmek için sihirbaz kullanmayın. Aynı dosyanın bir kopyasını alıp adını "veri" yapın. Sonra içinde ne varsa silin -tablolar hariç-. Bir bakım yapın. Sonra ana dosyayı açın. Öneri olarak adını "program" yapın. Onun da içinden sadece tabloları silin. Sonra da veri alma sihirbazından Access simgesine basarak 2.nci seçeneği -yani tabloları bağlama seçeneğini- seçin. Veri dosyasını gösterin ve tüm tabloları seçin. Ona da bir bakım yapın her ihtimale karşı. Bu kadar. Ben aynen böyle yaptım. Kolay gelsin.

Bu arada eğer yolu değiştirmeniz gerekirse yine aynı yoldan yapın. Sihirbazı falan boş verin.


Ek Dosyalar
.rar   kayseri.rar (Dosya Boyutu: 5,77 MB / İndirme Sayısı: 10)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü KDV ALACAĞI HESAPLAMADA SIKINTI dayko 3 695 19/11/2015, 18:57 dayko
Çözüldü Treeview access runtime ile sıkıntı aliyorga 3 1.566 04/11/2013, 22:58 aliyorga
Çözüldü formda arama ile ilgili sıkıntı osman.guler 2 1.293 22/07/2011, 02:41 ozanakkaya
Çözüldü Raporlamada Sıkıntı Çekiyorum GTAO 21 5.854 03/02/2011, 17:48 ozanakkaya
Çözüldü Rakamları Yazıya çevirirken sıkıntı çekiyorum GTAO 6 2.848 31/12/2010, 12:14 Seruz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.