Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/12/2011 10:50
Konu Sahibi
tunchacı
Yorumlar
3
Okunma
1757
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

tunchacı

Üye
HA.... TU....
 23
 19
 3
 24/12/2011
0
 Adana
 
 Ofis 2007
 15/01/2012,00:26
Exclamation 
elinde tc kimlik bilgisini tutan bir program örneği varsa ekleyebilirmi ?


TuncYazılım © 2011-2012

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Konu Çöpe Taşınmıştır.Site Kurallarını Okuyun.



Kullanici Avatari

hgsoftware

Onursal Üye
KA.... OĞ.... HÜ....
 59
 377
 33
 24/08/2010
33
 Denizli
 İnşaat Teknisyeni
 Ofis 97
 07/12/2018,14:55
bence en basit olarak bir tablo yapıp ekle ...

biz sana tablondaki eksiklikleri söyleyelim...tc kimlik no yazan yerde 11 hane kullan tabloda ilk sütünun otomatik sayı olsun...

yani biliyorum bir ödevin var onu bize yaptırıp ona kapacaksın ama bu işi kendin yapmadığın için nasıl yapıldığını anlamayacaksın...onun için sana önerim şimdilik bu...


Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)

Kullanici Avatari

tunchacı

Üye
HA.... TU....
 23
 19
 3
 24/12/2011
0
 Adana
 
 Ofis 2007
 15/01/2012,00:26
(26/12/2011 19:51)hgsoftware Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bence en basit olarak bir tablo yapıp ekle ...

biz sana tablondaki eksiklikleri söyleyelim...tc kimlik no yazan yerde 11 hane kullan tabloda ilk sütünun otomatik sayı olsun...

yani biliyorum bir ödevin var onu bize yaptırıp ona kapacaksın ama bu işi kendin yapmadığın için nasıl yapıldığını anlamayacaksın...onun için sana önerim şimdilik bu...

teşkkürler ÖDEVİ SİZE YAPTIRMAK deil amacım o an elimde o veri tabanı yokdu vede aciliyeti vardı o yuzden istedim yani ödevlerimi yapabılecek kadar bilgiye sahibim hatta fazlasına ama yınede teşekkürler


TuncYazılım © 2011-2012


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Basit Bir Program Hazırlmaya Çalışmak scorpinco 17 3.446 03/10/2015, 13:39
Son Yorum: ozanakkaya
  Access te basit bi program yaptıracağım. Yardım edebilecek.. trkaya 3 1.621 18/05/2015, 00:25
Son Yorum: trkaya
  Tablodan sadece bir hücre bilgisi çekmek turkyolu 1 800 14/01/2015, 16:02
Son Yorum: ozanakkaya
  ACCESS te program yazdırılacaktır.ANKARA'DA selim1969 0 1.082 27/06/2014, 21:31
Son Yorum: selim1969
  tc kimlik no mükerrer saydırma asilme 0 1.239 31/01/2014, 17:28
Son Yorum: asilme

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.