Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/04/2012 11:15
Konu Sahibi
ihsan0618
Yorumlar
6
Okunma
1875
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ihsan0618

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
10/04/2012
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
16/07/2012,21:48
Çözüldü 
Herkese merhaba forumdan indirdiğim yaka kartı veri tabanına otomatik fotoğraf yükleme yapmak istiyorum.1500 kişinin bilgileri hazır fotoğrafları otomatik olarak isime göre yüklemesini yapabilirmiyim.

Ek Dosyalar
YOO.rar

]YAKA KARTI YAPACAĞIM 2 GÜNÜM KALDI ANCAK FOTOĞRAF EKLEMEYİ YAPAMADIM BANA LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİNN TEAMVİEWERDAN BAĞLANIP YARDIM EDERSE ÇOK MİNNETTAR OLACAĞIM....
SADECE RAPORDA GÖREMİYORUM NE YAPMAM LAZIM BUNU ANLATABİLİRMİSİNİZ


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.863
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:37
Çözüldü 
fotoğraf isimleri ile personelin bilgileri arasında benzerlik var ise (personelin tckimlik numarası ile resim adı aynı ise) resim yolu tabloya eklenebilir.

Arşiv isimli raporun ayrıntısının biçimlendiğinde olayına aşağıdaki kodu eklersen resimler raporda görünür.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
Dim strPath As String
   
    On Error Resume Next
    
    If IsNothing(Me.Photo) Then
        
        Me.Msg.Caption = "fotoğraf"
        
        Me.Msg.Visible = True
        
        Me.resgöster.Visible = False
    Else
        strPath = Me.Photo
       
        If (InStr(strPath, ":") = 0) And (InStr(strPath, "\\") = 0) Then
            
            strPath = CurrentProject.path & "\" & strPath
        End If
        
        Me.resgöster.Picture = strPath
       
        If Err <> 0 Then
           
            Me.Msg.Caption = "fotoğraf"
            
            Me.Msg.Visible = True
            
            Me.resgöster.Visible = False
        Else
           
            Me.resgöster.Visible = True
            
            Me.PaintPalette = Me.resgöster.ObjectPalette
        End If
    End If


Cevapla

ihsan0618

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
10/04/2012
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
16/07/2012,21:48
Çözüldü 
ozan bey onu hallettim ancak rapor yazdırdığımda resim ve başlığı yazmıyor bu konuda ne yapabilirm forumda aradım ancak çözüm bulamadım.
RAPORU YAZDIR DEDİĞİMDE EKSİK BASKI YAPIYOR FOTO VE LOGOYU BASMIYOR ACABA BU NEDEN OLABİLİR.

Ek Dosyalar
deneme.rar


Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Çözüldü 
Örnek ekleyin sorunuzu küçük harfler ile sorun bakalım.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.863
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:37
Çözüldü 
yazdırma işleminde problem göremedim. Son örnekteki sorgu ve formdaki hataları düzeltim. Şu anda problem görünmüyor.

Ek Dosyalar
örnekadi_sled.rar


Cevapla

ihsan0618

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
10/04/2012
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
16/07/2012,21:48
Çözüldü 
Çok teşekkür ederim ozan bey.Hataları düzeltip gönderdiğiniz için.Yazdırma hatasını hala yapıyor.Bunu başka nasıl çözebilirim acaba?

Yazıcımın markası oki530dn yazıcıyla alakalı birşey olabileceğini düşünmüyorum.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 66 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Şifreli Veritabanına Bağlantı M Asım 2 97 23/09/2017, 18:46 M Asım
Çözüldü Otomatik Hatırlatma SqL_MaN 13 8.297 18/09/2017, 12:36 AgresorQ
Çözüldü Otomatik Yapmak sormaneden07 3 139 12/09/2017, 16:59 sormaneden07
Çözüldü Otomatik No Verme karaayhan 9 343 09/09/2017, 23:11 karaayhan

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.