verileri toplatma sorunu
Tarih
16/10/2011 03:03
Konu Sahibi
208319
Yorumlar
12
Okunma
2064
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
208319
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... C....
212
08/03/2009
0
Gaziantep
Ofis XP
20/09/2016,00:17
Çözüldü 
merhaba kolay gelsin tablomda toplatmam gereken tek bir alan var yalnız sorun alanın metinsel olması ve beş kalem suç ayrımının [şahsa karşı suç türleri, malvarlığına karşı suç türleri, topluma karşı suç türleri, millete devlete suç türleri, takibi gereken suç türleri] olmak üzere bunlarında kendine ait tasnif edilmiş suç çeşitleri vardır raporda görüldüğü gibi her mahallede işlenmiş bir suç türü var bu suç türlerinin her birinin kendi mahallesinin hücresinde toplanması gerekiyor yada nasıl bir yöntem uygulayabiliriz yardımlarınız için teşekkür ederim kolaylıklar dilerim. ek bilgi Kullandığı yer Tablo ve içerisindeki [GenelTasnif sutunu] toplanacak bunlardan her ay rapor almam gerekiyor


Ek Dosyalar
.rar   eklenti.rar (Dosya Boyutu: 92,03 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sizin için ilk iki alana yönelik hazırladım. Bunlar ToplaAydinlatilan ve ToplaFailiMechul alanları, bu alanlar için yazılan Dlookup fonksiyonunu diğer alanlara sizin uygulamanız gerekmektedir. Raporu çalıştırdığınızda 25 ARALIK Mahallesinde İNSAN TİCARETİ ve AKDERE Mahallesinde KASTEN ÖLDÜRME olaylarının sayısal olarak geldiğini göreceksiniz. Raporu tamamladığınızda diğer tüm alanlarda da ilgili sayılar tablonuzdan çekilecek ve raporunuz dolacaktır. Umarım işinize yarar. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   eklenti_2011-10-17.rar (Dosya Boyutu: 68,76 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

208319
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... C....
212
08/03/2009
0
Gaziantep
Ofis XP
20/09/2016,00:17
Çözüldü 
merhaba hocam yeni gördüm test ettikten sonra bilgi vereceğim çok teşekkürler..
Cevapla

208319
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... C....
212
08/03/2009
0
Gaziantep
Ofis XP
20/09/2016,00:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba BlackEagle hayırlı geceler 2 sorum olacak 1- vb da çok formül olacak sıkıntı yaratırmı 2- bunları aylık istatistik almam gerekecek iki tarih aralığı şarta bağlanabilirmi mevcut denemelerimde hata gözükmüyor
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sıkıntı yaratmaz. Aylık istatistik için ise Sorguya Tarih ölçütü girmeniz yeterli olacaktır. Malum Dlookup fonksiyonu ile mevcut sorgudaki verileri çağırıyoruz. Hangi tarih aralığı sorgulanırsa raporunuza da o veriler gelecektir.
Cevapla

208319
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... C....
212
08/03/2009
0
Gaziantep
Ofis XP
20/09/2016,00:17
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler ercan bey yardımların için formülleri hepsinde bir deneyim hayırlı geceler
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Araç Takip kayıt sorunu IceMan7 10 554 18/05/2017, 19:12 ozanakkaya
  Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 114 12/05/2017, 15:22 kübrashn
  Açılan Kutu Requery Sorunu m_demir 2 58 01/05/2017, 01:05 m_demir
  Tekrarlanan Kayıt Ve Ortalama Sorunu ALTANs 2 96 26/04/2017, 12:06 ALTANs
  Alt Formdaki Verileri Sıralama Problemi hbal09 4 80 27/03/2017, 11:22 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status