Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/09/2012 23:34
Konu Sahibi
e.karamanoglu
Yorumlar
2
Okunma
1031
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

e.karamanoglu

Üye
48969
Em.... Ka....
 33
 7
 32
 03/09/2012
0
 Antalya, Turkey
 
 Ofis 2003
 15/03/2019,21:52
Çözüldü 
sitenin sayesinde benim için yazılan kodu işime yarayacak kendime uyarladım. Kodlardan çok az anladığım için zor geldi Sick0021 ve verileri,

ALI/OZEL TEKNE, 1-T.C./FINIKE-T.C./02 EYL 12/020720C EYL 12/020735C EYL 12/00.15/IZMIR/OTV’LI/YOKTUR/

şeklinde girebiliyorum. Bir Sorum daha olacak aynı konu üzerinde araştırdım ama bulamadım. Mesela verileri alt alta

ALI/OZEL TEKNE, 1-T.C./FINIKE-T.C./02 EYL 12/020720C EYL 12/020735C EYL 12/00.15/IZMIR/OTV’LI/YOKTUR//
VELİ/OZEL TEKNE, 1-T.C./FINIKE-T.C./02 EYL 12/020720C EYL 12/020735C EYL 12/00.15/IZMIR/OTV’LI/YOKTUR//
CEMİL/BALIKCI, 1-T.C./FINIKE-T.C./02 EYL 12/020720C EYL 12/020735C EYL 12/00.15/IZMIR/OTV’LI/YOKTUR//

şeklinde ilk örnekten farklı olarak sonuna "//" ekleyerek metin kutusuna yapıştırıp bir seferde birden çok kayıt girebilir miyim? Bu kayıtlar bazen 100 e kadar çıkıyor. yapmak istediğim "//" den sonra başa kodun dönüp kayıt ettiği verinin sonrasından başlayarak kayıt etmeye devam etmesi. "//" den sonra da veri yoksa komutu bitirmesi.



Kur@l

Uzman
266
 43
 59
 2.034
 05/11/2008
 -
 
 Ofis 2010 32 Bit
 01/05/2019,23:41
Çözüldü 
Sayın e.karamanoglu;
Power hocaya emeği için teşekkür ediyorum. "//" ile satır sonunu belirterek dilediğiniz kadar kaydı alt alta veri tabanına kaydedebilirsiniz.
Tek kayıt olsada satır sonuna // işaretini koymalısınız.
Ben veri tutarlılığı kontrolü ekledim. Olumlu olumsuz dönüş yapınız.
Kolay gelsin.
Ek Dosyalar
TEKNE KAYIT_kur@l.zip


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.

e.karamanoglu

Üye
48969
Em.... Ka....
 33
 7
 32
 03/09/2012
0
 Antalya, Turkey
 
 Ofis 2003
 15/03/2019,21:52
Çözüldü 
Tam istediğim gibi birşey. yardımlarınız için teşekkür ediyorum. biraz yavaş ilerliyorumImg-grin ama bitince sizinle paylaşacağım. Aynı olay için bir konu daha açmak saçma olur diye düşündüm. Bunu genel olarak soruyorum örnek olarak baştaki iki veriyi kaydetmek istemez isem bunu nasıl yapabilirim. buna yakın formatta başka bir formda veri kaydedip baştaki ikisini veya aradaki herhangi birini tabloya almak istemiyorum.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 410 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Veri Tabanındaki Kayıtlı Bilgiyi 2. Veri Tabanında Bulunan Aynı Değişkenlere Kayıt cevahir1 10 740 24/04/2018, 12:03
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Formda,açılan Kutudan Veri Seçtiğimde Tablodan Veri Bulma 53rize 4 560 25/10/2017, 09:31
Son Yorum: 53rize
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 517 24/08/2017, 11:22
Son Yorum: burhanb
Çözüldü webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 1.818 10/12/2016, 00:08
Son Yorum: mbo69221088

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.