Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/05/2010 11:20
Konu Sahibi
karacali
Yorumlar
8
Okunma
4156
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

karacali

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
23/05/2010
0
Diyarbakır
Ofis 2003
30/05/2010,03:49
Çözüldü 
Selam arkadaşlar siteniz muhteşemmiş şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Benim sorunum vb6 da yapmış olduğum bi programda Access database kullanıyorum araclar tablosunda alınan ücret kısmında ki bütün kayıtların toplamını bi label yada textboxta nasıl toplam olarak gösterebilirim yani bi nevi kasa toplamı gibi müşterilerden alınan paraların toplamını almak istiyorum?


karacali, 23-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ekselanss

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
C.... A....
75
19/07/2009
0
Manisa
Ofis 2003
24/11/2013,16:09
Çözüldü 
Birinci textbox a bir sayı girilecek ,
ikinci textbox a başka bir sayı girilecek,
Butona basılınca üçüncü texbox ta sonuç yazılacak
Burdaki textbox ları keni programınıza uyarlaya bilir sinz.

Kod:
1
2
3
4
5
6
Private Sub Command1_Click()
Dim s1, s2 As Integer
s1 = Text1.Text
s2 = Text2.Text
Text3.Text = s1 + s2
End Sub


ekselanss, 19-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Ragıp61

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
03/05/2010
0
Trabzon
Ofis 2007
17/06/2011,10:21
Çözüldü 
Arkadaşım ellerine sağlık, kodları kullanma mantığınıda bir nebze öğrendik.


Ragıp61, 03-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

karacali

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
23/05/2010
0
Diyarbakır
Ofis 2003
30/05/2010,03:49
Çözüldü 
hocam benimki texbox değil Access veri tabaninda hareketler tablosunda ücret bölümü var her hareket için tabloya ücret giriliyo benim amacım bunları toplamak yani bu alana girilen değerlerin tamamının toplamını almak istiyorum kasa programı gibi


karacali, 23-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin

Onursal Üye
Kullanici Avatari
Onursal Üye
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Toplama yapmak istediğiniz Metin kutusunun veri kaynağına

Kod:
=DSum("[ücret]";"hareketler")

yazınız hareketler tablosunda yer alan ücret adlı alandaki bütün verileri toplayacaktır.


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

karacali

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
23/05/2010
0
Diyarbakır
Ofis 2003
30/05/2010,03:49
Çözüldü 
visual basic 6 kullanıyorum bu şekilde iş görürmü hocam

PHP Kod:
Private Sub Text1_Change()
=DSum("[UCRET]";"hareketler")
End Sub


karacali, 23-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıt Sıralama sedat76 2 1.371 02/10/2013, 11:59 ogulcan92
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 4.196 01/06/2013, 02:33 drummers
Çözüldü datagrd toplama işlemi sehmusa 11 3.822 16/12/2011, 10:09 sehmusa
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 3.323 10/10/2011, 20:55 ogulcan92
Çözüldü İlk Kayıt Son Kayıt İleri Geri |By|KiDnArUt| 2 1.653 10/04/2011, 15:24 |By|KiDnArUt|

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.