Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2009 02:00
Konu Sahibi
hsara
Yorumlar
3
Okunma
901
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hsara

Üye
Üye
 45
9
3
07/12/2009
0
Samsun
Ofis 2007
21/08/2015,23:13
Arkadaşlar ben daha çok yeniiym ve öğretmenim.Benim bir sınav scriptim var.Veri tabanı acces.Ben veri tabanım şişmesin diye aynı klasörü farklı adlarla koyalayıp yeni klasörler oluşturdum.Benim şu anda mesela 20 tane veri tabanım var.Bunların içindeki sütünlar aynı.Ben bunları indirmeden birleştirmek istiyorum.Bunun için ne yapmam lazım?Belki acemi olduğum için sorumu bile tam soramadım.Affola...
Mesela bir veri tabanım
https://www.alivelicom\1/db/......mdb
diğeri https://www.alivelicom\2/db/......mdb vb...
ben bu verilerimi indirmeden nasıl birleştiririm?Ya da bir program olsa db yi seçse sonra onu Excel export yapabilsem o da işimi görür biraz uzun olur ama iş görür.Ancak bulduğum br program Excel export yapıyor ama o da .csv olarak kayıt ediyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.Yardım etmeniz mümkün mü?
MEHMET UYAR
xxxxxxxx@xxxxxx.com


hsara, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
12/07/2018,12:35
Masaüstünde bir adet MDB dosyası oluşturun. Daha sonra gerekli olan tabloları ve alanları oluşturun. Bu alanları oluştururken elbette Web sitenizdeki MDB dosyalarınızdaki tablo ve alanlar ile aynı olması lazım.

Daha sonra yapmanız gereken şey ise localde ASP tabanlı özel bir script yazmanız. Scriptin yapacağı şey ise şu olacak:

Web sitenizdeki MDB lere bağlanarak oradaki bilgileri localdeki MDB dosyanıza aktaracaksınız. Bu şekilde PHP ile ben rahatlıkla yapabiliyorum.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

hsara

Üye
Üye
 45
9
3
07/12/2009
0
Samsun
Ofis 2007
21/08/2015,23:13
Ben bunu asp de yapamıyorum.Belki aramam gereken yer burası değil ama ben bunun kodunu yapamıyorum.


hsara, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
12/07/2018,12:35
Sayın hsara konu ile ilgili son durumunuz nedir?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acil Yardım Lütfen mynetcafe 0 94 05/12/2017, 10:01
Son Yorum: mynetcafe
  ACİLL YARDIM!!! stromax 1 737 29/01/2016, 12:10
Son Yorum: alpeki99
  yardim lutfen !!!!!!! ogun1907 1 773 29/11/2015, 22:06
Son Yorum: SCavusoglu
  YARDIM EDİN Abraham 0 660 27/11/2015, 20:31
Son Yorum: Abraham
  Access te basit bi program yaptıracağım. Yardım edebilecek.. trkaya 3 1.507 18/05/2015, 00:25
Son Yorum: trkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.