Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/01/2011 17:42
Konu Sahibi
Coskun0559
Yorumlar
5
Okunma
2895
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 21/08/2018,03:06
Daha önce sitede verilmiş olabilir ama ben yinede paylaşayım Halay
Arkadaşlar ekteki örnek öncelikle *.mdb dosyalarında olmakla birlikte tüm dosyaları rar veya zip dosyası içerisine atıyor.
ister dosyayı sıkıştırıp atın isterseniz sıkıştırmadan direk kopyalayın.


Klasörün içerisindeki "zlib.dll" dosyasını C:\WINDOWS\system32 klasörüne kopyalayınız.

Son olarak deneyen arkadaşlar hem yorumlarını hemde çalışıp çalışmadığını paylaşırlarsa sevinirim isterseniz paylaşmayın yorumlarınızı Sopa
Herkese kolay gelsin..
.


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

.rar   zip_coskun.rar(Dosya Boyutu: 69,54 KB / İndirme Sayısı: 76)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Coşkun Kardeşim. Çok teşekkürler , pratik ve yararlı bir iş çıkarmışsın.
+rep+rep+rep


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 23/05/2016,13:38
Hocam çok güzel çalışıyor ! Ben de bunu tools
olarak kullanacağım. Kodun büzünlüğünü bozmadan
bir satır ilave ettim

Visual Basic Code
ToZipFiles = Left(MyShortFiles, InStr(1, MyShortFiles, ".", vbTextCompare))
ToZipFiles = Left(ToZipFiles, Len(ToZipFiles) - 1) & "_" & Mid(Now(), 1, 2) & Mid(Now(), 4, 2) & Mid(Now(), 7, 4) & Mid(Now(), 12, 2) & Mid(Now(), 15, 2) & Mid(Now(), 18, 2) & "."


( 2. ToZipFiles tanımı ile "_" Now() ilave ettim )

Böylece dosya adını "Dosya_10012011182412.Zip" olarak düzenledim
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler

______________________

Dosya adına " _now" ekleyen versiyon ektedir


Ek Dosyalar
.rar   zip.rar(Dosya Boyutu: 44,31 KB / İndirme Sayısı: 29)
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,07:13
(10/01/2011 17:49)Hayri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Coşkun Kardeşim. Çok teşekkürler , pratik ve yararlı bir iş çıkarmışsın.
+rep+rep+rep

Saygılar....


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

Coskun0559

Uzman
Uzman
CO.... ÇA....
 33
 1.221
 99
 02/11/2008
516
 Tekirdağ
 
 -
 21/08/2018,03:06
(10/01/2011 19:26)okileturc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam çok güzel çalışıyor ! Ben de bunu tools
olarak kullanacağım. Kodun büzünlüğünü bozmadan
bir satır ilave ettim

Visual Basic Code
ToZipFiles = Left(MyShortFiles, InStr(1, MyShortFiles, ".", vbTextCompare))
ToZipFiles = Left(ToZipFiles, Len(ToZipFiles) - 1) & "_" & Mid(Now(), 1, 2) & Mid(Now(), 4, 2) & Mid(Now(), 7, 4) & Mid(Now(), 12, 2) & Mid(Now(), 15, 2) & Mid(Now(), 18, 2) & "."


( 2. ToZipFiles tanımı ile "_" Now() ilave ettim )

Böylece dosya adını "Dosya_10012011182412.Zip" olarak düzenledim
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler

______________________

Dosya adına " _now" ekleyen versiyon ektedir


oktay hocamın metoduyla daha da zenginleşmiş oldu
sağol hocam.


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Eline sağlık Coşkun.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Photo Formdaki Veriye Göre Klasör Açıp, Açılan Klasöre Resim Ekleme donepezil 34 4.274 06/02/2017, 09:40
Son Yorum: burhanb
  Verileri istenilen tabloya gönderme ozguryasin 9 3.790 08/12/2012, 20:21
Son Yorum: elektrikci
  Kamera ve Tarayıcıdan resim Alma Kaydetme Coskun0559 29 13.669 27/11/2012, 18:32
Son Yorum: kesoka
  İstenilen kayda ulaşmanın 5 yolu POWER 12 4.256 21/10/2012, 14:53
Son Yorum: elektrikci
  Dosya Sıkıştırma Suzuki GSX-R 1000 4 1.631 27/10/2011, 18:31
Son Yorum: Yandemir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.