Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/11/2010 00:18
Konu Sahibi
HAYRİ AKIN
Yorumlar
7
Okunma
2442
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

HAYRİ AKIN

cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
örnek ektedir, veri tabanında 15000 veri girişi var, örnekte olduğu gibi ben keçiören şubelerini silmek istiyorum veri çok olduğu için ben bunları en çabuk nasıl silebilirim


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 6,94 KB / İndirme Sayısı: 8)
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın Hayri Akın;
Yapmanız gereken Şube alanındaki verileri belirleyeceğiniz kriterle silme sorgusu yapmak.
Bu konuyu inceleyiniz lütfen.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 

SQL Code
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube)="keçiören"));


Kolay gelsin

Pişti için özür dilerim Hayri16


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

HAYRİ AKIN

cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
teşekkürler, iki şube silmek istediğimde
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube)="keçiören"));"bağlum"));
olarak mı yazmam gerekir


HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sorun değil Sayın Okileturc,
Sizin gibi ustalarla pişti olabilmek bile bizim için bir şanstır. Cevaplarınızı, çalışmalarınızı, yorumlarınızı beğeniyle izliyorum.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 

SQL Code
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube) In ("keçiören","bağlum")));


In den sonra gelen parantezler içine
virgül ile ayrılmış istediğiniz kadar kriter
girebilirsiniz


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
silme tabanından veri


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 184 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Terkrarlayan Kayıtları Silme ertans 4 326 22/04/2017, 19:56 atoz112
Çözüldü Klasör İçindeki Mdb Uzantılı Dosyaları Silme husem 2 219 13/03/2017, 10:16 husem
Çözüldü Listede seçili olanı silme mustim1547 2 270 13/01/2017, 10:45 mustim1547
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 4.074 13/01/2017, 08:07 mustim1547

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.