Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/11/2010 00:18
Konu Sahibi
HAYRİ AKIN
Yorumlar
7
Okunma
2657
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

HAYRİ AKIN

Aktif Üye
 47
 50
 18
 10/12/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 15/06/2013,14:15
Çözüldü 
örnek ektedir, veri tabanında 15000 veri girişi var, örnekte olduğu gibi ben keçiören şubelerini silmek istiyorum veri çok olduğu için ben bunları en çabuk nasıl silebilirim


HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın Hayri Akın;
Yapmanız gereken Şube alanındaki verileri belirleyeceğiniz kriterle silme sorgusu yapmak.
Bu konuyu inceleyiniz lütfen.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 11/12/2018,23:03
Çözüldü 

SQL Code
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube)="keçiören"));


Kolay gelsin

Pişti için özür dilerim Hayri16


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

HAYRİ AKIN

Aktif Üye
 47
 50
 18
 10/12/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 15/06/2013,14:15
Çözüldü 
teşekkürler, iki şube silmek istediğimde
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube)="keçiören"));"bağlum"));
olarak mı yazmam gerekir


HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sorun değil Sayın Okileturc,
Sizin gibi ustalarla pişti olabilmek bile bizim için bir şanstır. Cevaplarınızı, çalışmalarınızı, yorumlarınızı beğeniyle izliyorum.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 11/12/2018,23:03
Çözüldü 

SQL Code
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube) In ("keçiören","bağlum")));


In den sonra gelen parantezler içine
virgül ile ayrılmış istediğiniz kadar kriter
girebilirsiniz


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 195 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Veri Silme notrino 8 262 04/10/2018, 23:49
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Sil Butonuna İstediğimiz Tablodaki Veriyi Silme Kodu serial 6 213 28/09/2018, 23:11
Son Yorum: serial
Çözüldü Bağlı Tablo Yöntemi İle Veri Tabanından Paylaşım Dart Reder 2 129 26/09/2018, 13:52
Son Yorum: Allback
Çözüldü Word Şablonunda Satır Silme bibib 11 538 03/08/2018, 09:25
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.