Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/07/2011 13:12
Konu Sahibi
alperadn01
Yorumlar
6
Okunma
2037
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

alperadn01

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
114
23/11/2008
0
-
Ofis 2003
30/08/2017,18:47
Çözüldü 
arkadaşlar öncelikle kolay gelsin.ekte gönderdiğim örnekte bir kişiye ait dosyanın hangi klasörde olduğunu girdikten sonra diğer formda da (dosya sayıları) hangi klasörde kaç adet dosya olduğunu saydırmak istiyorum.bunu arşiv işlemlerinde kullanmak üzere basit bişey yapmak için istiyorum.şimdiden herkese teşekkür ederim.saygılar...


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Daha ayrıntılı anlatsanız iyi olur. Dosyalar nasıl klasörde olacak klasörler kaydedilecekmi klasörde dosya sayısı sınırsızmı olacak vb. Örnek bir yapı eklerseniz daha iyi olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,12:03
Çözüldü 
bende pek birşey anlamadım.


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

boolean_

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
531
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
18/09/2017,12:57
Çözüldü 
İnanın ki sorunuzu bir kaç kez okudum ve örneğinizi inceledim ama ben de anlamadım.


Cevapla

alperadn01

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
114
23/11/2008
0
-
Ofis 2003
30/08/2017,18:47
Çözüldü 
şimdi arkadaşlar data formuna bir kişinin özlük bilgilerini giriyoruz ve arşivde bulunacağı dosya numarasını giriyoruz.mesela aa isimli bir şahsın bilgilerinin bulunduğu dosya 1 nolu klasöre konulacak. her kişiyi böyle kaydetmeye başladığımızda örneğin 1 nolu klasöre kaçtane dosya konulduğunu "dosya sayıları" formunda bulunan kutulara toplanması.yani 1 nolu klasöre 20 tane dosya konulduğu saymasını istiyorum.yani kaç tane dosya konulduğunu toplanması saygılar sunuyorum hepinize hoşçakalın


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Buyrun inceleyin.

Ayrıca koşullu biçimlendirme ile sayısı 5 den fazla olanların zemin renginin kırmızı olmasıda sağlanmıştır. Umarım işinize yarar.


Ek Dosyalar
.rar   deneme_2011-07-14.rar (Dosya Boyutu: 20,13 KB / İndirme Sayısı: 35)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 1.089 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
Çözüldü Şarta bağlı saydırmak. fascioğlu 8 1.153 16/09/2015, 21:08 fascioğlu
Çözüldü Günleri Saydırmak alperadn01 6 1.543 03/01/2015, 14:44 alperadn01
Çözüldü bir comboboxtan veri seçince diğer comboboxlara veri getirmek alican60 4 2.639 14/10/2014, 08:59 drummers
Çözüldü Accesde sütun gruplayıp aynı sütunu saydırmak kszeybek 2 1.446 26/06/2014, 21:17 kszeybek

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.