Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/06/2017 12:54
Konu Sahibi
ksy1981
Yorumlar
1
Okunma
158
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ksy1981

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
2
02/06/2011
0
Elazığ
Ofis 2010
13/07/2017,09:09
iyi günler. ben forma işlediğim zaman anasayfa dada altform olarak gözüküyor ama güncelleme yaptığım zaman anasayfada güncelleme yapmıyor. nasıl bir kod yazmalıyım anında orayıda güncellesin


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.872
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Merhaba, malesef yazdıklarınızdan bir şey anlamadım. Örnek uygulamanızı ekleyiniz. İnceleyerek çözüm bulmaya çalışalım.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Özet Tabloda Güncelleme Yaparken ODBC bağlantısında şifre semerkand 0 1.165 30/10/2013, 14:35 semerkand
  ado ile sq ekleme silme güncelleme hız farkı aydın3838 0 1.075 20/05/2013, 17:35 aydın3838
  Oluşturduğum Veri Tabanında hata Yeni Veri girerken hata 2950 roman_35 10 2.267 05/03/2011, 05:29 ozanakkaya
  accsessle veri alma veri gönderme mustafaa 3 1.228 23/11/2010, 12:53 assenucler
  qbasic veri tabanından veri alma akd 5 1.436 14/12/2009, 13:32 Bilgisayarcı

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.