Skip to main content

AccessTr.neT


Vbnet access bağlantısı, ekleme, güncelleme, silme vs.

Vbnet access bağlantısı, ekleme, güncelleme, silme vs.

#1
ercansahin hocamızın verdiği Vbnet Access bağlantısı, ekleme, güncelleme, silme vs. uygulamasında veri tabanında yapılan (ekleme,silme,düzeltme) işlemlerinden sonra ARA/BUL Combox'ta en son yapılan işlem gözükmüyor. Comboxın güncel verileri göstermesi için projeyi yeniden çalıştırmak gerekiyor. Nerede değişiklik yapmak lazım yardımcı olabilirmisiniz lütfen..Şimdiden teşekkür ederim...
.rar WindowsApplication2.rar (Dosya Boyutu: 100,41 KB | İndirme Sayısı: 30)
Cevapla
#2
Merhaba
örneğin kaydet kodlarından sonra ,silme kodundan sonra ,açılan kutunun kodu olan doldur() adını kodunu yazarak deneyiniz yani doldur() yazınız.
Cevapla
#3
Söylediklerinizi yaptım ancak istediğim gibi olmadı. Kayıt eklendikten sonra Combobox ta eklenen kayıt gözüküyor ancak sildiğinizde felan Combobox içi eski kayıtlar, varolan kayıtlar ve çift olan kayıtlarla dolu geliyor. Söylediklerinizi yapamadım mı acaba. Uygulamadaki değişikliği yaparak eklerseniz menmun olurum. Teşekkürler..
Cevapla
#4
sorunu çözdüm sanırım dediğiniz gibi ilgili yerlere doldur() yazdıktan sonra
combobox değerini ComboBox1.Items.Clear() diyerek temizlemek gerekiyormuş... Çok teşekkür ederim ilginize...

Kusura bakmayın gözden kaçırdığım bir şey olmuş SİL bölümü bu şekilde yapınca düzgün çalışmamaya başladı. Nerede yanlışlık yaptım yardımlarınızı bekliyorum..
Son Düzenleme: 10/02/2014, 18:37, Düzenleyen: chevy.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task