Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2013 14:39
Konu Sahibi
exmadon
Yorumlar
3
Okunma
1852
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

exmadon

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... A....
60
29/03/2013
29
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
16/03/2017,14:17
Çözüldü 
Merhaba;
Firma ödemelerini kasayada yazdırmak istiyorum ama tarihte söz dizimi hatası veriyor. Nerede hata yaptığımı anlayamadım. Yardımcı olablirmisiniz?


Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Komut30_Click()
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
  
  DoCmd.SetWarnings False
  DoCmd.RunSQL "INSERT INTO CIKISKASA ([Tarih],[Aciklama],[Cikis_USD]) VALUES (" & Me.Tarih & "," & Me.Açılan_Kutu13 & "," & Me.Miktar & ")"
  DoCmd.SetWarnings True
  MsgBox "Kayıt işlemi tamamlandı", vbInformation, "Bilgilendirme"
  DoCmd.GoToRecord , , acNext

End Sub


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

.rar   Database141.rar (Dosya Boyutu: 24,79 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Tarihleri tek tırnaklar içinde yazıp deneyin:

Visual Basic Code
'" & Me.Tarih & "'


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

exmadon

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... A....
60
29/03/2013
29
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
16/03/2017,14:17
Çözüldü 
(06/12/2013, 15:34)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarihleri tek tırnaklar içinde yazıp deneyin:

Visual Basic Code
'" & Me.Tarih & "'



Teşekkür ederim. Açılan kutu içinde parametre değeri sordu. Ona da aynı tırnak kullanınca sorunsuz çalıştı.


Cevapla

metehan16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
06/08/2017,22:21
Çözüldü 
(06/12/2013, 16:02)exmadon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06/12/2013, 15:34)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarihleri tek tırnaklar içinde yazıp deneyin:

Visual Basic Code
'" & Me.Tarih & "'


Teşekkür ederim. Açılan kutu içinde parametre değeri sordu. Ona da aynı tırnak kullanınca sorunsuz çalıştı.


probleminiz zannımca tarih formatında
böyle bir problemle karşılaşmıştım ve tarih formatını değiştirerek çözümlemiştim. şimdi çözümü anlatan konuyu bulamadım ama benim yaptığım çözüm kodlarını paylaşayım en azından fikir verirr

Visual Basic Code
Dim degistir As String
degistir = Mid(Me.gevraktarih, 7, 4) & "/" & Mid(Me.gevraktarih, 4, 2) & "/" & Left(Me.gevraktarih, 2)
benzer = DLookup("idgelenevrak", "tbl_gelenevrak", "[idkurumadi]= " & Me.idkurumadi & " and [gevraktarih]=#" & degistir & "#" & " and [gevraksayi]= " & Me.gevraksayi & "and [iddefter]=" & Me.defter)


sizin tarihi bu şekilde uyumlu hale getirin
Düzenlenmiş şeklini ekte ekledim
umarım yardımı olur


Ek Dosyalar
.rar   Database141mthan.rar (Dosya Boyutu: 28,74 KB / İndirme Sayısı: 9)
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni https://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 151 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Windows 10'da Access Kısayol İkonu Hatası serkan1985 2 134 06/10/2017, 19:42 serkan1985
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 307 05/10/2017, 14:38 anno
Çözüldü Değer Hatası Hk. serkan1985 4 121 02/10/2017, 23:39 serkan1985
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 75 27/09/2017, 13:03 ştekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.