VBA İle Sorgu
Tarih
08/07/2012 23:24
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
3
Okunma
2268
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
23/02/2017,19:57
Çözüldü 
Sayın hocalarım; Aşağıdaki sorguyu Vba kodu olarak yazmak ve buton ile çalıştırmak istiyorum. Nasıl yazabiliriz?

SQL Code
SELECT T300_DisiplinGorusme.ID, T300_DisiplinGorusme.OkulNo, T300_DisiplinGorusme.AdiSoyadi, T300_DisiplinGorusme.Sinifi, T300_DisiplinGorusme.sube, T300_DisiplinGorusme.Cinsiyeti, T300_DisiplinGorusme.GorusmeNo, T300_DisiplinGorusme.DisplineVeren, T300_DisiplinGorusme.Ek, T300_DisiplinGorusme.veren, T300_DisiplinGorusme.sonek, T300_DisiplinGorusme.Neden, T300_DisiplinGorusme.DilekceTarihi, T300_DisiplinGorusme.GorusmeTarihi, T300_DisiplinGorusme.Ay, T300_DisiplinGorusme.Danisman, T300_DisiplinGorusme.Karar, T300_DisiplinGorusme.Gorusme, T300_DisiplinGorusme.Onay, T300_DisiplinGorusme.oyil FROM T300_DisiplinGorusme;


Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/02/2017,13:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Visual Basic Code
Docmd.RunSQL "SELECT T300_DisiplinGorusme.ID, T300_DisiplinGorusme.OkulNo, T300_DisiplinGorusme.AdiSoyadi, T300_DisiplinGorusme.Sinifi, T300_DisiplinGorusme.sube, T300_DisiplinGorusme.Cinsiyeti, T300_DisiplinGorusme.GorusmeNo, T300_DisiplinGorusme.DisplineVeren, T300_DisiplinGorusme.Ek, T300_DisiplinGorusme.veren, T300_DisiplinGorusme.sonek, T300_DisiplinGorusme.Neden, T300_DisiplinGorusme.DilekceTarihi, T300_DisiplinGorusme.GorusmeTarihi, T300_DisiplinGorusme.Ay, T300_DisiplinGorusme.Danisman, T300_DisiplinGorusme.Karar, T300_DisiplinGorusme.Gorusme, T300_DisiplinGorusme.Onay, T300_DisiplinGorusme.oyil FROM T300_DisiplinGorusme;"


Please return your positive or negative ...
Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
23/02/2017,19:57
Çözüldü 
Hocam; Buton ile çalıştırabileceğim şekilde kodun tamamını yazabilir misin?
Cevapla

idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
170
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
23/02/2017,19:57
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkürler Hocalarım sorunumu çözdüm.
İlgilenene arkadaşlar için Çözümü:

Private Sub Komut0_Click()
Dim rs As New ADODB.Recordset
Dim sorgu As String
sorgu = "SELECT [T300_DisiplinGorusme].[ID], [T300_DisiplinGorusme].[OkulNo], [T300_DisiplinGorusme].[AdiSoyadi], [T300_DisiplinGorusme].[Sinifi], [T300_DisiplinGorusme].[sube], [T300_DisiplinGorusme].[Cinsiyeti], [T300_DisiplinGorusme].[GorusmeNo], [T300_DisiplinGorusme].[DisplineVeren], [T300_DisiplinGorusme].[Ek], [T300_DisiplinGorusme].[veren], [T300_DisiplinGorusme].[sonek], [T300_DisiplinGorusme].[Neden], [T300_DisiplinGorusme].[DilekceTarihi], [T300_DisiplinGorusme].[GorusmeTarihi], [T300_DisiplinGorusme].[Ay], [T300_DisiplinGorusme].[Danisman], [T300_DisiplinGorusme].[Karar], [T300_DisiplinGorusme].[Gorusme], [T300_DisiplinGorusme].[Onay], [T300_DisiplinGorusme].[oyil] FROM [T300_DisiplinGorusme];"
[Forms]![Form1].[Form]![Liste4].RowSource = sorgu
rs.Open sorgu, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic

'MsgBox rs(0)
'MsgBox rs(1)
Set rs = Nothing
Liste4.Requery
End Sub
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgu Sonucunu Sipariş Sayısı Kadar Katlıyor. husem 14 147 24/02/2017, 14:22 husem
  İki Tarih Arası Sorgu Ve Toplama kadirba72 14 239 22/02/2017, 15:42 kadirba72
  Dinamik Excel İle Sorgu Cevabı Almak dufrety 6 76 08/02/2017, 13:02 dufrety
Exclamation Access Büyük Verilerde Sorgu Hatası aydogdu_115 9 392 05/02/2017, 13:26 atoz112
  çoklu seçmeli sorgu murat_orh 16 177 05/02/2017, 11:37 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya