Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/07/2012 23:24
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
3
Okunma
2687
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

idrisy

Aktif Üye
1506
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 30/03/2019,12:33
Çözüldü 
Sayın hocalarım; Aşağıdaki sorguyu Vba kodu olarak yazmak ve buton ile çalıştırmak istiyorum. Nasıl yazabiliriz?

SQL Code
SELECT T300_DisiplinGorusme.ID, T300_DisiplinGorusme.OkulNo, T300_DisiplinGorusme.AdiSoyadi, T300_DisiplinGorusme.Sinifi, T300_DisiplinGorusme.sube, T300_DisiplinGorusme.Cinsiyeti, T300_DisiplinGorusme.GorusmeNo, T300_DisiplinGorusme.DisplineVeren, T300_DisiplinGorusme.Ek, T300_DisiplinGorusme.veren, T300_DisiplinGorusme.sonek, T300_DisiplinGorusme.Neden, T300_DisiplinGorusme.DilekceTarihi, T300_DisiplinGorusme.GorusmeTarihi, T300_DisiplinGorusme.Ay, T300_DisiplinGorusme.Danisman, T300_DisiplinGorusme.Karar, T300_DisiplinGorusme.Gorusme, T300_DisiplinGorusme.Onay, T300_DisiplinGorusme.oyil FROM T300_DisiplinGorusme;



POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 13/05/2019,11:16
Çözüldü 

Visual Basic Code
Docmd.RunSQL "SELECT T300_DisiplinGorusme.ID, T300_DisiplinGorusme.OkulNo, T300_DisiplinGorusme.AdiSoyadi, T300_DisiplinGorusme.Sinifi, T300_DisiplinGorusme.sube, T300_DisiplinGorusme.Cinsiyeti, T300_DisiplinGorusme.GorusmeNo, T300_DisiplinGorusme.DisplineVeren, T300_DisiplinGorusme.Ek, T300_DisiplinGorusme.veren, T300_DisiplinGorusme.sonek, T300_DisiplinGorusme.Neden, T300_DisiplinGorusme.DilekceTarihi, T300_DisiplinGorusme.GorusmeTarihi, T300_DisiplinGorusme.Ay, T300_DisiplinGorusme.Danisman, T300_DisiplinGorusme.Karar, T300_DisiplinGorusme.Gorusme, T300_DisiplinGorusme.Onay, T300_DisiplinGorusme.oyil FROM T300_DisiplinGorusme;"


Please return your positive or negative ...

idrisy

Aktif Üye
1506
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 30/03/2019,12:33
Çözüldü 
Hocam; Buton ile çalıştırabileceğim şekilde kodun tamamını yazabilir misin?



idrisy

Aktif Üye
1506
İd.... YE....
 49
 50
 191
 27/12/2008
11
 Osmaniye
 
 Ofis 2003
 30/03/2019,12:33
Çözüldü 
Teşekkürler Hocalarım sorunumu çözdüm.
İlgilenene arkadaşlar için Çözümü:

Private Sub Komut0_Click()
Dim rs As New ADODB.Recordset
Dim sorgu As String
sorgu = "SELECT [T300_DisiplinGorusme].[ID], [T300_DisiplinGorusme].[OkulNo], [T300_DisiplinGorusme].[AdiSoyadi], [T300_DisiplinGorusme].[Sinifi], [T300_DisiplinGorusme].[sube], [T300_DisiplinGorusme].[Cinsiyeti], [T300_DisiplinGorusme].[GorusmeNo], [T300_DisiplinGorusme].[DisplineVeren], [T300_DisiplinGorusme].[Ek], [T300_DisiplinGorusme].[veren], [T300_DisiplinGorusme].[sonek], [T300_DisiplinGorusme].[Neden], [T300_DisiplinGorusme].[DilekceTarihi], [T300_DisiplinGorusme].[GorusmeTarihi], [T300_DisiplinGorusme].[Ay], [T300_DisiplinGorusme].[Danisman], [T300_DisiplinGorusme].[Karar], [T300_DisiplinGorusme].[Gorusme], [T300_DisiplinGorusme].[Onay], [T300_DisiplinGorusme].[oyil] FROM [T300_DisiplinGorusme];"
[Forms]![Form1].[Form]![Liste4].RowSource = sorgu
rs.Open sorgu, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic

'MsgBox rs(0)
'MsgBox rs(1)
Set rs = Nothing
Liste4.Requery
End Sub




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sorgu'da Aynı İsimleri Teke Düşürme haziran4 2 142 07/05/2019, 16:58
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Textboxta Sorgu Sonucu Gösterme icemeno 3 119 25/04/2019, 12:33
Son Yorum: icemeno
Çözüldü Sorgu Sıralaması ferda23 3 179 04/04/2019, 22:58
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Sorgu Parametre Hatası Dart Reder 11 333 30/03/2019, 15:25
Son Yorum: Dart Reder
Çözüldü Dış Kaynak Verisine Sorgu Hazırlama cozum 7 478 12/03/2019, 08:29
Son Yorum: cozum

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.