Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/06/2010 22:28
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
35
Okunma
8277
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

temre


Altın Üye
MU.... ME....
 42
 288
 61
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/09/2018,15:53
Çözüldü 
İyi akşamlar.
Liste görünümündeki bir formumda 6 sütunumun değerlerini aşağıdaki formüller ile hesaplatıyorum.
A=DSum ("Miktar";"T07_UEM";"TopluİşNumarası&MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [SatışSiparişi] & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
B=DSum("FizikselStok";"T09_STK";"TopluİşNumarası&MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [SatışSiparişi] & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
C=DSum("Miktar";"T07_UEM";"MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
D=DSum("FizikselStok";"T09_STK";"MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
E=DLookUp("Fiilitarih";"T12_HRK";"Topluişnumarası&Maddenumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [Satış siparişi] & [Madde numarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
F=DLookUp("Fiilitarih";"T12_HRK";"Numara&Maddenumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [Satış siparişi] & [Madde numarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")

Soru: Bu formüllerimin verdiği değerleri Vba ile nasıl yazabilirim?

NOT: Umarım eklenti olmadığı için uyarı almam Img-grin dosya o kadar büyük ki... bu şekilde bir cevap alabilirsem düzenleme ile birlikte örneğimi paylaşacağım.

Selamlar.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,02:14
Çözüldü 
Sn Temre , dosyayı biraz küçültüp örnek eklersen belki yeni çağrışımlarla birlikte geri dönebilirim.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

temre


Altın Üye
MU.... ME....
 42
 288
 61
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/09/2018,15:53
Çözüldü 
hemen hazırlıyorum Img-grin
Sn. horozufuk, ilginize teşekkür ediyorum. Dosya ektedir.

Selamlar.
Afedersiniz,
Açıklama gereği duydum... "Form2" yi açarken T09_STK.Ambar parametresini "OK" ile geçiniz Img-cray


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,02:14
Çözüldü 
Sn Temre bende 2007 yok 2003 e dönüştürebilirmisin ? Veya sitede bulunan arkadaşlar ekteki dosyayı 2003 e dönüştürebilirmisiniz.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

temre


Altın Üye
MU.... ME....
 42
 288
 61
 19/02/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 02/09/2018,15:53
Çözüldü 
Ups ! tabii ki... unuttum - kusura bakmayın; hallediyorum.
Geeeeldiii Img-grin


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,02:14
Çözüldü 
Dosya bozuk uyarısı alıyorum tekrar rar yapıp yeniden yüklermisin. Çok sürpriz bir dosya herhalde.


Please return your positive or negative ...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Combobox Dlookup Sorunu delichon 2 91 26/07/2018, 11:58
Son Yorum: delichon
Çözüldü Dlookup Neresinde Hata Yapıyorum. hegu 13 437 19/03/2018, 14:48
Son Yorum: hegu
Çözüldü Dlookup İle Tablodan Veri Getirme U.ALTUN 2 277 13/02/2018, 12:08
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Saat Tarih Kriteri İle Dlookup semihtuncer 8 536 12/02/2018, 17:19
Son Yorum: semihtuncer
Çözüldü Dsum Fonksiyonu Hk. serkan1985 9 346 30/11/2017, 10:22
Son Yorum: serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.