Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/06/2010 22:28
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
35
Okunma
7976
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
İyi akşamlar.
Liste görünümündeki bir formumda 6 sütunumun değerlerini aşağıdaki formüller ile hesaplatıyorum.
A=DSum ("Miktar";"T07_UEM";"TopluİşNumarası&MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [SatışSiparişi] & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
B=DSum("FizikselStok";"T09_STK";"TopluİşNumarası&MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [SatışSiparişi] & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
C=DSum("Miktar";"T07_UEM";"MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
D=DSum("FizikselStok";"T09_STK";"MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
E=DLookUp("Fiilitarih";"T12_HRK";"Topluişnumarası&Maddenumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [Satış siparişi] & [Madde numarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
F=DLookUp("Fiilitarih";"T12_HRK";"Numara&Maddenumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [Satış siparişi] & [Madde numarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")

Soru: Bu formüllerimin verdiği değerleri Vba ile nasıl yazabilirim?

NOT: Umarım eklenti olmadığı için uyarı almam Img-grin dosya o kadar büyük ki... bu şekilde bir cevap alabilirsem düzenleme ile birlikte örneğimi paylaşacağım.

Selamlar.


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Sn Temre , dosyayı biraz küçültüp örnek eklersen belki yeni çağrışımlarla birlikte geri dönebilirim.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
hemen hazırlıyorum Img-grin
Sn. horozufuk, ilginize teşekkür ediyorum. Dosya ektedir.

Selamlar.
Afedersiniz,
Açıklama gereği duydum... "Form2" yi açarken T09_STK.Ambar parametresini "OK" ile geçiniz Img-cray


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Sn Temre bende 2007 yok 2003 e dönüştürebilirmisin ? Veya sitede bulunan arkadaşlar ekteki dosyayı 2003 e dönüştürebilirmisiniz.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

temre


Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... M....
274
19/02/2010
0
İstanbul
-
05/07/2017,15:24
Çözüldü 
Ups ! tabii ki... unuttum - kusura bakmayın; hallediyorum.
Geeeeldiii Img-grin


temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Dosya bozuk uyarısı alıyorum tekrar rar yapıp yeniden yüklermisin. Çok sürpriz bir dosya herhalde.


Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 411 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 151 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Dlookup Hk. serkan1985 2 109 23/09/2017, 15:32 serkan1985
Çözüldü Dsum fonksiyonu husem 2 268 19/02/2017, 13:43 husem
Çözüldü DLookup - DCount komutlarında tarih formatı hakında (Runtime 3075) Andruil 9 906 05/02/2017, 23:38 Andruil

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.