Vb Ve Access Kullanarak Kullanıcı Girişi
Tarih
10/05/2011 19:27
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
20
Okunma
4445
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba Arkadaşlar,
Benim Bir Sorum Olacaktı. VB İle Access Bağladım. Accessde Tablomda Kullanıcı Adı Ve Şifre Yazmakta Bunlar VB deki Textboxlarla Eşleşerek Başka bir Form Açılacak. Yardımcı Olabilecek Varmı?
Cevapla

erdem23
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
29
5
21/04/2011
Elazığ
Ofis 2007
23/05/2011,19:10
Çözüldü 
bak kardeş ilk olarak bir functions tanımlayarak textboxları kontrol edip değer dönderecek functiondada connection falan


msn ni verirsen daha fazla yardımcı olabilirim

Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(10/05/2011, 20:05)erdem23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bak kardeş ilk olarak bir functions tanımlayarak textboxları kontrol edip değer dönderecek functiondada connection falan

İnşaallah şaka yapıyorsunuzdur Img-grin


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
(10/05/2011, 20:30)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10/05/2011, 20:05)erdem23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bak kardeş ilk olarak bir functions tanımlayarak textboxları kontrol edip değer dönderecek functiondada connection falan

İnşaallah şaka yapıyorsunuzdur Img-grin
Kesin şakadır, şakaaImg-grin)


Cevapla

seyma nur
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ş.... N....
75
27/10/2010
6
Elazığ
Ofis 2007
08/07/2012,18:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
benim bildigim göre kodları bunlar olmalıydı önce accesden tablomuzu oluşturuyoruz sob-nra fonkisyonumuzu tanımlıyoruz daha textbox üzerinden kontrol falan yapılıyordu yani



Ateşe Ateşle Karşılık Verenlerin Ellerinde Kalan Genellikle Küldür ....Icon_rolleyesIcon_rolleyes
Icon_rolleyes
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Arkadaşlar Dediklerinizin Hepsi Tamam. Ama Kontrol Ettirmek İçin Gerekli Kod/Kaynak Nedir? Img-grin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  c# Taksit Sayısı Kadar Veri Girişi Allback 8 295 24/09/2016, 15:06 Allback
Çözüldü ComboBoxtaki Degeri Kullanarak TextBoxa Veritabanından Veri Çekme (Resimli) Acil Yrdm Metlesshade 12 1.380 21/01/2016, 15:11 Metlesshade
Çözüldü Class Kullanarak Bir Form üzerinden Başka Formlar Açtırmak umutakkaya 16 2.611 03/06/2014, 17:14 umutakkaya
Çözüldü Değişken kullanarak Access de tablo oluşturma sorunu Gorkemku 2 1.850 13/05/2014, 12:37 Gorkemku
Çözüldü Visual Studio ve Access kullanarak programı birden çok pcde çalıştırma rastignac 2 2.355 10/11/2013, 23:28 rastignac


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya