Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2009 17:22
Konu Sahibi
emsalsiz670
Yorumlar
4
Okunma
2295
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

emsalsiz670


 34
 4
 3
 07/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 13/02/2010,16:22
Çözüldü 
visual basicte setup yapıldıktan sonra program üzerinde değişiklik nasıl yaparız veya data dosyası uzunatısını nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevınırım


emsalsiz670, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99


OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Soruda birşeyler eksik veya yanlış. Visual Basic demek istiyorsanız gerçekten o zaman yanlış kategoriye konu açmışsınız demektir ancak Vba bölümünü kast ediyorsanız ayrı cevap olacaktır. Eğer yapmış olduğunuz bir programda gerek Form gerekse Vba bölümünde güncelleme yapacaksanız ve son halini tekrar kullanıcılara verecekseniz programınızı mutlaka ikiye bölmeniz ya da datalarınızı Sql Server'da tutmalısınız. Bu şekilde yapacak olursanız programın kullanıcısı bilgileri kaybetmeden sizin göndermiş olduğunuz ilk bölümü güncelleyerek yeni versiyona problemsizce geçiş yapacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

emsalsiz670


 34
 4
 3
 07/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Belirtilmemiş
 13/02/2010,16:22
Çözüldü 
evet yanlıs yere açmısım dıkkat etmemmısım Img-grin


emsalsiz670, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz


SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 10/10/2018,17:31
Çözüldü 
Visual basicte setup yapıldıktan sonra setup üzerinde değişiklik olmaz.
Program üzerinde değişiklik yapıp tekrar setup yapabilirsiniz.

"data dosyası uzantısı" ndan neyi kastediyorsunuz? tam olarak anlayamadım ama bunuda yine program içinden değiştirme imkanınız var.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

yuwo


 41
 6
 0
 17/03/2010
0
 İstanbul
 
 Ofis XP
 03/12/2010,20:55
Çözüldü 
visual basic 2008 de
yapılan programın solution explorer kısmındaki
prgramınızın üstüne sağ tıklarsanız
properties (programınızın) kısmında
publish bölümünde
bununla ilgi ayarlama var
yani serverdaki her bilgisayarı visual basic
otomatik olarak kendisi update yapıyor.
biyerde okudum ama nerde bilmiorum.
resmini verebilirim şimdilik
visual basic 2008 de
yapılan programın solution explorer kısmındaki
prgramınızın üstüne sağ tıklarsanız
properties (programınızın) kısmında
publish bölümünde
bununla ilgi ayarlama var
yani serverdaki her bilgisayarı visual basic
otomatik olarak kendisi update yapıyor.
biyerde okudum ama nerde bilmiorum.
resmini verebilirim şimdilik


yuwo, 17-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Vb 6 Projeyi Paketlemek Setup Yapmak |By|KiDnArUt| 5 3.862 26/05/2011, 20:27
Son Yorum: |By|KiDnArUt|
Çözüldü A problem has been encountered while loading the setup components. Canceling setup. cimbomasil 8 6.469 25/07/2010, 15:27
Son Yorum: ardes
Çözüldü access i setup yapma cimbomasil 1 3.893 11/02/2010, 22:28
Son Yorum: benremix
Çözüldü setup oluşturma AyIşığı 5 2.939 22/07/2009, 22:52
Son Yorum: AyIşığı

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444