Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2009 17:22
Konu Sahibi
emsalsiz670
Yorumlar
4
Okunma
2238
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

emsalsiz670

Üye
Üye
 34
4
3
07/12/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/02/2010,16:22
Çözüldü 
visual basicte setup yapıldıktan sonra program üzerinde değişiklik nasıl yaparız veya data dosyası uzunatısını nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevınırım


emsalsiz670, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Soruda birşeyler eksik veya yanlış. Visual Basic demek istiyorsanız gerçekten o zaman yanlış kategoriye konu açmışsınız demektir ancak Vba bölümünü kast ediyorsanız ayrı cevap olacaktır. Eğer yapmış olduğunuz bir programda gerek Form gerekse Vba bölümünde güncelleme yapacaksanız ve son halini tekrar kullanıcılara verecekseniz programınızı mutlaka ikiye bölmeniz ya da datalarınızı Sql Server'da tutmalısınız. Bu şekilde yapacak olursanız programın kullanıcısı bilgileri kaybetmeden sizin göndermiş olduğunuz ilk bölümü güncelleyerek yeni versiyona problemsizce geçiş yapacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

emsalsiz670

Üye
Üye
 34
4
3
07/12/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
13/02/2010,16:22
Çözüldü 
evet yanlıs yere açmısım dıkkat etmemmısım Img-grin


emsalsiz670, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Çözüldü 
Visual basicte setup yapıldıktan sonra setup üzerinde değişiklik olmaz.
Program üzerinde değişiklik yapıp tekrar setup yapabilirsiniz.

"data dosyası uzantısı" ndan neyi kastediyorsunuz? tam olarak anlayamadım ama bunuda yine program içinden değiştirme imkanınız var.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

yuwo

Üye
Üye
 41
6
0
17/03/2010
0
İstanbul
Ofis XP
03/12/2010,20:55
Çözüldü 
visual basic 2008 de
yapılan programın solution explorer kısmındaki
prgramınızın üstüne sağ tıklarsanız
properties (programınızın) kısmında
publish bölümünde
bununla ilgi ayarlama var
yani serverdaki her bilgisayarı visual basic
otomatik olarak kendisi update yapıyor.
biyerde okudum ama nerde bilmiorum.
resmini verebilirim şimdilik
visual basic 2008 de
yapılan programın solution explorer kısmındaki
prgramınızın üstüne sağ tıklarsanız
properties (programınızın) kısmında
publish bölümünde
bununla ilgi ayarlama var
yani serverdaki her bilgisayarı visual basic
otomatik olarak kendisi update yapıyor.
biyerde okudum ama nerde bilmiorum.
resmini verebilirim şimdilik


yuwo, 17-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Vb 6 Projeyi Paketlemek Setup Yapmak |By|KiDnArUt| 5 3.807 26/05/2011, 20:27
Son Yorum: |By|KiDnArUt|
Çözüldü A problem has been encountered while loading the setup components. Canceling setup. cimbomasil 8 6.321 25/07/2010, 15:27
Son Yorum: ardes
Çözüldü access i setup yapma cimbomasil 1 3.809 11/02/2010, 22:28
Son Yorum: benremix
Çözüldü setup oluşturma AyIşığı 5 2.878 22/07/2009, 22:52
Son Yorum: AyIşığı

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.