vb.net internet veritabanı
Tarih
10/01/2012 21:14
Konu Sahibi
tunchacı
Yorumlar
8
Okunma
3107
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
tunchacı
Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
Öncelikle iyiaksamlar sevgili vede sayın uyelerımız ve değerli yetkili arkadaslar vb.net ile internete atılan bir veritabanına nasıl bağlanılır bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var elinde buna benzer ornekler olan varsa lütfen benle paylaşsın ben +rep imi esirgemem asla hiç bir fikrim olmadıgı için soruyorum internetteki veri tabanına baglanılıp hemde kayıt ekleme silme nasıl oluyor ? lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Veri Tabanı .mdb olacak sekilde soruma ornek uygulama veya kaynak kod istiyorum

TuncYazılım © 2011-2012

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Kayıt ekleme işlemi local veya uzak veritabanı fark etmez aynı şekilde olur. Bağlantı için bağlanılacak veritabanına göre farklı bağlantı cümlesi değişir. Bir sürü veritabanı olduğunu düşünecek olursak size lazım olan için hazır cümleler şu adreste incelenebilir:

connectionstrings.com

NOT : Yazının içinde çok sayıda +1 kullanmak cevap alma durumunuzu değiştirmeyecektir. Ayrıca konuyu açacağınız kategoriye dikkat etmenizi tavsiye ederim. Şu anda olduğunuz kategoriye kendi örnek dosyalarınızı ekleyebiliyosunuz. Sorular için "Vb.Net Sorular ve Cevaplar" kategorisini kullanmalısınız. Konuyu taşıyorum.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

tunchacı
Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
teşekkürler ilginizden dolayı
TuncYazılım © 2011-2012

tunchacı
Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Veri tabanı .mdb olacak şekilde diyeyim
TuncYazılım © 2011-2012

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
Çözüldü 
sistem online mı çalışacak yoksa sadece veritabanı mı serverda olacak.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim

tunchacı
Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sadece veri tabanı serverda olacak program da online olmuyomu bolecek asp.net le yapmıyorum cunku programı vb.net le yapacam

TuncYazılım © 2011-2012


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  VB.NET Veritabanı İçinden İstedigim İsimdeki Kayıtları Listeleme Mettleshade 2 379 24/12/2016, 16:58 Mettleshade
  Veritabanı yolu değişken emir ustaoğlu 7 769 09/05/2016, 12:49 emir ustaoğlu
Çözüldü Veritabanı yedekleme hk. drummers 4 1.498 29/05/2014, 16:32 akd
Çözüldü Combobox ile DataGridview (Access Veritabanı) Sorgusu chevy 19 6.734 12/04/2014, 23:49 chevy
Çözüldü Veritabanı yedekleme drummers 2 1.194 30/04/2012, 22:44 drummers


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status