Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/01/2012 21:14
Konu Sahibi
tunchacı
Yorumlar
8
Okunma
3381
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
Konu Kapalı

tunchacı

Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
Öncelikle iyiaksamlar sevgili vede sayın uyelerımız ve değerli yetkili arkadaslar vb.net ile internete atılan bir veritabanına nasıl bağlanılır bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var elinde buna benzer ornekler olan varsa lütfen benle paylaşsın ben +rep imi esirgemem asla hiç bir fikrim olmadıgı için soruyorum internetteki veri tabanına baglanılıp hemde kayıt ekleme silme nasıl oluyor ? lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Veri Tabanı .mdb olacak sekilde soruma ornek uygulama veya kaynak kod istiyorum


TuncYazılım © 2011-2012

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,08:50
Çözüldü 
Kayıt ekleme işlemi local veya uzak veritabanı fark etmez aynı şekilde olur. Bağlantı için bağlanılacak veritabanına göre farklı bağlantı cümlesi değişir. Bir sürü veritabanı olduğunu düşünecek olursak size lazım olan için hazır cümleler şu adreste incelenebilir:

connectionstrings.com

NOT : Yazının içinde çok sayıda +1 kullanmak cevap alma durumunuzu değiştirmeyecektir. Ayrıca konuyu açacağınız kategoriye dikkat etmenizi tavsiye ederim. Şu anda olduğunuz kategoriye kendi örnek dosyalarınızı ekleyebiliyosunuz. Sorular için "Vb.Net Sorular ve Cevaplar" kategorisini kullanmalısınız. Konuyu taşıyorum.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

tunchacı

Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
teşekkürler ilginizden dolayı


TuncYazılım © 2011-2012

tunchacı

Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
Veri tabanı .mdb olacak şekilde diyeyim


TuncYazılım © 2011-2012

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.803
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
Dün,01:51
Çözüldü 
sistem online mı çalışacak yoksa sadece veritabanı mı serverda olacak.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim

tunchacı

Üye
Kullanici Avatari
Üye
H.... T....
19
3
24/12/2011
0
Adana
Ofis 2007
15/01/2012,00:26
Çözüldü 
sadece veri tabanı serverda olacak program da online olmuyomu bolecek asp.net le yapmıyorum cunku programı vb.net le yapacam


TuncYazılım © 2011-2012

Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.NET Veritabanı İçinden İstedigim İsimdeki Kayıtları Listeleme Mettleshade 2 624 24/12/2016, 16:58 Mettleshade
Çözüldü Veritabanı yolu değişken emir ustaoğlu 7 1.022 09/05/2016, 12:49 emir ustaoğlu
Çözüldü Veritabanı yedekleme hk. drummers 4 1.712 29/05/2014, 16:32 akd
Çözüldü Combobox ile DataGridview (Access Veritabanı) Sorgusu chevy 19 7.538 12/04/2014, 23:49 chevy
Çözüldü Veritabanı yedekleme drummers 2 1.338 30/04/2012, 22:44 drummers

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.