VB.Net ile filtreleme sonucu comboboxa tekrarsız veri almak
Tarih
27/01/2014 21:34
Konu Sahibi
alican60
Yorumlar
10
Okunma
3301
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Çözüldü 
Ekteki dosyada comboboxlara tekrarsız veri aldırabiliyorum,isim comboboxundan veri seçtiğimde diğer comboboxlara gelen verilerin tekrarsız olmasını nasıl sağlarım.


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORU.rar (Dosya Boyutu: 102,68 KB / İndirme Sayısı: 37)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,21:05
Sponsor Reklam
VB.NET sorularınızı 2010 olarak yüklerseniz daha çok cevap alabilirsiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Aynen bende konuya bakmıştım 2010 olmadığını görünce ilgilenememiştim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Sponsor Reklam
2010 Visual Basic ancak yükleyebildim sorumuda 2010 da hazırladım.


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORU-2.rar (Dosya Boyutu: 99,6 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.859
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,21:05
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORU-2.rar (Dosya Boyutu: 99,6 KB / İndirme Sayısı: 7)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
128
29/12/2012
0
Tokat
-
Sponsor Reklam
Benim gönderdiğim dosyanın aynısını yüklemiş olabilirmisiniz,ben bir değişiklik göremedim.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Vb.net Filtreleme Sonucu Ayrıntılı Veri Sayısı alican60 2 184 19/03/2017, 22:24 alican60
Çözüldü Veritabanından Comboboxa veri seçtirme? tetikçi_61 1 1.238 17/07/2014, 17:40 alpeki99
Çözüldü Comboboxa tekrarlanan verileri tek olarak aktarma chevy 5 2.495 10/02/2014, 18:25 chevy
Çözüldü VB ile Comboboxa Veri Aktarımı Hakkında drummers 7 3.168 14/12/2011, 23:48 schworse
Çözüldü veritabanını filtreleme taneerr 1 1.110 13/06/2011, 09:44 ~~KaG~~


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status