Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/01/2012 22:21
Konu Sahibi
goodfalles
Yorumlar
4
Okunma
2563
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
 306
 24
 11/12/2008
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 17/11/2014,04:14
Çözüldü 
vb.nette proje içine comboboxa accessteki tabloladaki belirlediğim 2 alanın aktarılmasını istiyorum ekteki örnekte sadece bir kısmı alıyor yani sadece ad kısmını alıyor ben ad ve soyad kısmını almak istiyorum aynı şekilde bir veri seçildiğinde verileri ad ve soyad kısmına aktarmakta istiyorum yani textboxlara aldırmak istiyorum.

iyi çalışmalar : )
Ek Dosyalar
otomatiksayi.rar(66.86 KB)



Kullanici Avatari

mcmaho

Aktif Üye
Aktif Üye
MU.... ÖZ....
 198
 20
 09/12/2011
34
 Muğla
 
 Ofis 2003
 13/11/2017,23:09
Çözüldü 
konuyu yanlış yere açmışsınız. vb.net bölümüne açmanız gerekiyor.


<<< 10-HAGİ-10 >>>

Kullanici Avatari

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
 306
 24
 11/12/2008
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 17/11/2014,04:14
Çözüldü 
evet farkında değidlim .netin ayrı basic ayrı olduğunun



Kullanici Avatari

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
 306
 24
 11/12/2008
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 17/11/2014,04:14
Çözüldü 
soru güncel



Kullanici Avatari

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 27
 306
 24
 11/12/2008
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 17/11/2014,04:14
Çözüldü 
sorunu acces içinde bir sorgu yaparak ad ve soyad alanını birleştirerke ksımen çözdüm combobox içine verileri direk olarak gelmesini sağladım sorun çözüldü konu kitlenebilir




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Combobox Filter Mehmet Paçal 4 345 04/08/2018, 11:45
Son Yorum: Mehmet Paçal
Çözüldü Bilgisayarı Kilitleme Ve Uykuya Alma Kodu? ~~KaG~~ 5 4.387 05/03/2018, 09:20
Son Yorum: zzr1256
Çözüldü ComboBox İl İlçe Seçimi drummers 1 3.571 22/07/2014, 22:06
Son Yorum: drummers
Çözüldü Doğum yerleri tablosunu Personeller Formumda Combobox olarak Kullanamıyorum. umutakkaya 13 4.161 17/07/2014, 10:26
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Combobox ile DataGridview (Access Veritabanı) Sorgusu chevy 19 8.022 12/04/2014, 23:49
Son Yorum: chevy

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.