Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2010 23:49
Konu Sahibi
yuksoft
Yorumlar
2
Okunma
3020
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

yuksoft

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
24/11/2009
1
Samsun
Belirtilmemiş
18/05/2011,10:49
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. Bir soru bankası programı üzerinde çalışıyorum ve üye girişi yapmayı düşündüm yalnız veritabanındaki üyeleri nasıl sorgulayabilirim. Mesela

Select * from tbl_uye where Kullanıcı_Adı = "Ad" and şifre = "şifre"
tarzında ad ve şifre yi belirterek alırım ama promrama üye olunabileceği için ad , soyad kısmı değişken olacak. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Hepinize kolay gelsin.


yuksoft, 24-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

yuksoft

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
24/11/2009
1
Samsun
Belirtilmemiş
18/05/2011,10:49
Çözüldü 
Bilgisi olan kimse yokmu ???


yuksoft, 24-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. yuksoft,
Konuyu Biraz Geç Farkettim...Eğer Çözüm Bulamadıysanız Hâlâ, Benim Hazırlamış Olduğum Bir Konu Var Tamam Size Göre. Umarım İşinize Yarar


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü c# Taksit Sayısı Kadar Veri Girişi Allback 8 686 24/09/2016, 15:06 Allback
Çözüldü Vb Ve Access Kullanarak Kullanıcı Girişi ~~KaG~~ 20 5.194 11/05/2011, 21:38 tekiner2323

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.