Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2010 23:49
Konu Sahibi
yuksoft
Yorumlar
2
Okunma
3183
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yuksoft

Üye
 28
 12
 3
 24/11/2009
1
 Samsun
 
 Belirtilmemiş
 18/05/2011,10:49
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. Bir soru bankası programı üzerinde çalışıyorum ve üye girişi yapmayı düşündüm yalnız veritabanındaki üyeleri nasıl sorgulayabilirim. Mesela

Select * from tbl_uye where Kullanıcı_Adı = "Ad" and şifre = "şifre"
tarzında ad ve şifre yi belirterek alırım ama promrama üye olunabileceği için ad , soyad kısmı değişken olacak. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Hepinize kolay gelsin.


yuksoft, 24-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

yuksoft

Üye
 28
 12
 3
 24/11/2009
1
 Samsun
 
 Belirtilmemiş
 18/05/2011,10:49
Çözüldü 
Bilgisi olan kimse yokmu ???


yuksoft, 24-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

~~KaG~~

Aktif Üye
KU.... AĞ....
 24
 478
 56
 06/01/2011
47
 Karabük
 
 Ofis 2003
 28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. yuksoft,
Konuyu Biraz Geç Farkettim...Eğer Çözüm Bulamadıysanız Hâlâ, Benim Hazırlamış Olduğum Bir Konu Var Tamam Size Göre. Umarım İşinize Yarar




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü c# Taksit Sayısı Kadar Veri Girişi Allback 8 1.127 24/09/2016, 15:06
Son Yorum: Allback
Çözüldü Vb Ve Access Kullanarak Kullanıcı Girişi ~~KaG~~ 20 5.447 11/05/2011, 21:38
Son Yorum: tekiner2323

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444