Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/05/2009 12:00
Konu Sahibi
SérqeN
Yorumlar
1
Okunma
1216
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

SérqeN

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
37
18/05/2009
İstanbul
Ofis 2003
03/11/2009,21:27
Yine Visual Basic 6.0 da Tarafımdan Yapılmış Basit Bir Kronometre..Umarım Beğenirsiniz..Saygılarımla..


Ek Dosyalar
.rar   Kronometre.rar (Dosya Boyutu: 1,92 KB / İndirme Sayısı: 95)
Cevapla

accessdelisi

Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... F.... C....
351
30/10/2008
27
-
-
15/10/2017,22:27
teşekkürler


SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.