Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/03/2009 15:03
Konu Sahibi
ebekkaya
Yorumlar
5
Okunma
3349
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
Kullanici Avatari

ebekkaya


 44
 18
 5
 02/03/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 10/02/2012,18:01
Arkadaşlar ekte yapılmış olan Timer değerini daha önce bir tabloda açılmış olan bir değere atayarak kaydetmek istiyorum. Ms access'de vb ile kayıt nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz.

Saygılar[/color]

Option Compare Database
Dim Start


Private Sub bas_Enter()

Start = Timer

End Sub

Private Sub bit_Click()

End Sub

Private Sub bit_Enter()

Finish = Timer

TotalTime = Round(((Finish - Start) / 60), 2)

MsgBox (TotalTime & " dakika")



End Sub



Kullanici Avatari

ebekkaya


 44
 18
 5
 02/03/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 10/02/2012,18:01
Arkadaşlar,

Yardımcı olabilecek hiç vatandaş yok mu ?

Saygılar



Kullanici Avatari

alpeki99


OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Sayın ebekkaya

Ekteki kronometre uygulamasını indirip inceleyiniz. Burada saat bilgisinide kaydetmek isterseniz hangi aşamada kaydedilecekse(Butona basma vs.) orada saat bilgisini tablodaki bir alana kaydetmeniz yeterlidir.

NOT : Program eşref hocamızdan alıntı diye hatırlıyorum.


Ek Dosyalar
.rar   Kronometre.rar(Dosya Boyutu: 12,09 KB / İndirme Sayısı: 116)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

esrefigit


 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
ado referansını ekle vb projene
Private Sub bit_Enter()

Finish = Timer

TotalTime = Round(((Finish - Start) / 60), 2)

Dim conn As New ADODB.Connection
Dim rst As New ADODB.Recordset
Dim klasor


klasor = CurrentProject.Path & "\örnek.mdb"

With conn
.Provider = "Microsoft.JET.OLEDB.4.0"
.Open klasor
End With

With rst
.ActiveConnection = conn
.Open "tabloadın", LockType:=adLockOptimistic
End With

With rst
.AddNew
.Fields("dakika").Value = TotalTime
.Update
End With
rst.Close

conn.Close

end sub


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

ebekkaya


 44
 18
 5
 02/03/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 10/02/2012,18:01
TEŞEKKÜRLER



Kullanici Avatari

ebekkaya


 44
 18
 5
 02/03/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 10/02/2012,18:01
Arkadaşlar,

Başka bir kanaldan ekteki gibi farklı bir çözüm örneği mevcut. Arkadaşlara faydası olur umarım.

Saygılar


Private Sub bit_Enter()

Finish = Timer

TotalTime = Round(((Finish - Start) / 60), 2)

Dim SQLQuery As String

vCompany = Company
vDate = Now()
vAgent_Name = "Cenk"
vTimer = TotalTime

SQLQuery = "INSERT INTO DATA (Company, zDate, Agent_Name, zTimer) SELECT '" & vCompany & "', '" & vDate & "', '" & vAgent_Name & "', '" & vTimer & "'"

DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL SQLQuery
DoCmd.SetWarnings True

MsgBox (Company & " SIRKETINDE " & TotalTime & " DAKIKA CALISILDI LUTFEN YENI BIR SIRKET SECINIZ")

End Sub




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Star Telefon Defteri Kayıt Programı kadir378 14 12.936 27/09/2017, 14:05
Son Yorum: romanci
  registry kayıt çalışması Coskun0559 8 6.837 02/11/2012, 17:05
Son Yorum: DUAYEN
  Mükellef kayıt sgk ve gib işlemleri programı drmkayıt v1 drummers 9 5.646 13/01/2012, 01:56
Son Yorum: drummers
  demirbaş kayıt programı Coskun0559 9 8.735 14/02/2011, 12:09
Son Yorum: Coskun0559

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444